10. DC děložní sliznice pouze 4,4 mm, i přesto Ovitrelle. Pomůže to?

laiila
20. dub 2023

Holky co si o tom myslíte, dnes 10 DC doktor vidí folík, blíží se ovulace 12-13 DC , zítra si mám píchnout Otrivelle ... myslíte, že se to může chytnout? A nevíte jak ta potvora roste rychle? Piju kontryhel, maliník, grepy a za sliznice je menší než minulý měsíc :((( Jsem z toho zoufalá, tenhle měsíc jsem po biochemickém těhu, odešlo to a hned dle UZ se můžeme snažit znovu, ale ta pitomá sliznice 😢😢😢

lencaa11
20. dub 2023

@laiila našla bych si na netu něco na posílení sliznice pokud ji máte malou tak asi ani injekce nepomůže nemá se jak to tam zachytit - Ve vašem případě bych dále doporučil provést všechna vstupní vyšetření při diagnostice neplodnosti – vyšetření štítné žlázy, hematologické vyšetření, vyšetření reprodukční a buněčné imunity, vyloučení celiakie, endometriózy a infekcí – chlamydie, toxoplasmy. U partnera kromě základního spermiogramu též vyšetření integrity DNA spermií. U obou partnerů karyotyp a genetické poradenství a postkoitální test.

lencaa11
20. dub 2023

@laiila různé cvičení ,taky vyšetření lepší se odivat sliznici zda tam něco nebrani a hodně tu sliznici ničí i léky na podporu otěhotnění různé dlouhodobe léky

laiila
autor
20. dub 2023

@lencaa11 jejda toho je teda, ale docházíme do centra, takže nějaké vyšetření už máme ... spermiogram, hormonální profil, genetiku - to vše v pořádku, věřím a doufám v to, že když si mám zítra píchnout Otrivelle a dnes sliznice 4,4 tak si říkají, že by to mohlo vyjít, když minulý měsíc to taky vyšlo (ale to byla sliznice 10 DC 5,5 mm), teď je menší 😢

laiila
autor
20. dub 2023

@lencaa11 jj prý když to ted nevyjde jdu na vyšetření té sliznice .... fakty to ničí vitamíny na podporu??? Beru fertipronu, piju čaje, kapky Gynex a kleslo to :(

lencaa11
20. dub 2023

@laiila no když nebude sliznice jak má tak ani injekce nepomůže spíš by to chtělo se zaměřit na tu sliznici aby se přišlo na to proč se zmenšuje atd ...

laiila
autor
20. dub 2023

@lencaa11 uvidíme prý jak to bude teď zda to dostanu, minulý měsíc jsem taky otěhotněla s nízkou, tak to chce doktor ještě takto zkusit, ale moc se mi to nezdá 😒

lencaa11
20. dub 2023

@laiila ano otěhotněla jste ale asi to odešlo to bude tou sliznici ta injekce je na ovulaci myslím že když lékař vidí sliznici nízko víc než min měsíc tak by měl řešit to uvidíte držím palce ☘️☘️

laiila
autor
20. dub 2023

@lencaa11 ano ted jí takto viděl po druhé a pak udělá to vyšetření, když jsem otěhotněla zvedla se sliznice na 9mm což říkal, že je dobrý . Tak uvidíme, možná jak toho beru tolik tam se mi ta sliznice zmenšuje :(

zet83
20. dub 2023

Mě na sliznici předepisovali Estrofem. Po tom rostla ukázkově.

laiila
autor
20. dub 2023

@zet83 nerozumím tomu proč mi doktor taky něco nenasadil na tu sliznici :( Řekl, že mu dělá starosti ta sliznice, ale i přesto dal Otrivelle, tak já nevím ☹

kocila
22. dub 2023

@laiila neni nijak vysoka,ale je jeste cas,ze doroste.Ovulace nastave tak do 48hod po ovitrelle a pak je jeste dalsi 5dnu nez by pripadne oplodnene vajicku doputovalo do delohy…