Holky co si o tom myslíte, dnes 10 DC doktor vidí folík, blíží se ovulace 12-13 DC , zítra si mám píchnout Otrivelle ... myslíte, že se to může chytnout? A nevíte jak ta potvora roste rychle? Piju kontryhel, maliník, grepy a za sliznice je menší než minulý měsíc :((( Jsem z toho zoufalá, tenhle měsíc jsem po biochemickém těhu, odešlo to a hned dle UZ se můžeme snažit znovu, ale ta pitomá sliznice 😢😢😢
@lencaa11 jejda toho je teda, ale docházíme do centra, takže nějaké vyšetření už máme ... spermiogram, hormonální profil, genetiku - to vše v pořádku, věřím a doufám v to, že když si mám zítra píchnout Otrivelle a dnes sliznice 4,4 tak si říkají, že by to mohlo vyjít, když minulý měsíc to taky vyšlo (ale to byla sliznice 10 DC 5,5 mm), teď je menší 😢
Mě na sliznici předepisovali Estrofem. Po tom rostla ukázkově.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@laiila našla bych si na netu něco na posílení sliznice pokud ji máte malou tak asi ani injekce nepomůže nemá se jak to tam zachytit - Ve vašem případě bych dále doporučil provést všechna vstupní vyšetření při diagnostice neplodnosti – vyšetření štítné žlázy, hematologické vyšetření, vyšetření reprodukční a buněčné imunity, vyloučení celiakie, endometriózy a infekcí – chlamydie, toxoplasmy. U partnera kromě základního spermiogramu též vyšetření integrity DNA spermií. U obou partnerů karyotyp a genetické poradenství a postkoitální test.