1. nechráněný sex. Co se děje se spermiemi, které neoplodní vajíčko?

7. lis 2022

Dobrý den, mám trošku trapný dotaz. Ale potřebuji na něj znát odpověď. Jsem s přítelem pět let. Celou dobu používáme k ochraně pouze přerušovaný sex a výjimečně kondom. Předevčírem jsme se rozhodli že už je ten správný čas na to se začít snažit o miminko. Vybrali jsme si schválně pár dní před mou očekávanou MS aby jsme se ničím nestresovali a prostě si to užívali 🙂 nicméně... Můj trapný dotaz 🤣🤭 po nechráněnem sexu, předpokládám, spermie které neoplodni vajíčko musí odejít zas ven? Ptám se proto, že pozoruji zvýšenou produkci hlenu, jakobych měla ovulaci. Tak mě spíš zajímá jestli se tělo prostě čistí? Nevím jak otázku položit. Ale neusnu dokud nedostanu odpověď 🤭🤣

lencaa11
7. lis 2022

Ano vajíčko pokud neopldni tak jde vše ven ale to i v případě že máte sex tak běžné něco jde ven ovulace je u každé ženy jiná vyzkoušela bych ovu test aby jste věděla kdy třeba máte ovu hleď může bejt v době ovu i před Ms

bertik20
7. lis 2022

Pokud je spermatu moc, tak většina vyteče ven

autor
7. lis 2022

@lencaa11 dekuji já to nějak extra neřeším, jen je to pro mě nové tak mne to zaujalo a chtěla jsem znát odpověď "zkušenějších" 🤭

bertik20
7. lis 2022

Vše zachrání papírové kapesníčky nebo intimka😉

viki999
7. lis 2022

My s manželem taky 99% casu používáme přerušovanou souloz.. teď teda tomu nechavame volný průchod a dělame to vždy večer když syn už spí..takze už se pak vetsinou nezvedam.. no a druhy den pak taky pozoruju zvýšenou produkci hlenu.. 🙂