1. menstruace po revizi

saidy
9. pro 2016

Dělám menší průzkum:

1. Za jak dlouho po revizi vám došla první MS?
2. Jak dlouhé byly cykly před těhu+revizí?
3. Měly jste před ní PMS jako před otěhotněním?

trilien
9. pro 2016

1. 31dní, 2. 31dní, 3.áno 🙂

nikkimakri
10. pro 2016

1) 28 dní, 2) 28dní, 3) jo 🙂)

makula88
10. pro 2016

A za jak dlouhou po revizi jste se holky zacaly snažit?

nikkimakri
10. pro 2016

@makula88 já jsem otěhotněla dva měsíce po revizi 🙂 někdo říká 3 měsíce...někdo půl roku...něco hned...já nechala proběhnout jednu menstruaci a pak jsem hned otěhotněla 🙂

trilien
10. pro 2016

mne Dr. doporučila nechať prebehnúť 2 cykly

nevesta2708
11. pro 2016

@makula88 počkali jsme šestinedělí, dvě menstruace a třetí nepřišla 🙂

saidy
autor
11. pro 2016

@nikkimakri A těhotenství bylo/je v pohodě? Doktorka mi doporučila snažení po 2. MS, ale chtěla bych to zkusit už po první, cítím se dobře.

nikkimakri
11. pro 2016

@saidy No, je pravda, že jsem špinila...ale k tomu já měla sklon ve všech těhu...malý se narodil s rozštěpem pusinky, ale to s tím nesouvisí...tam nikdo do dneška na příčinu nepřišel...medicína jí prostě nezná...

saidy
autor
11. pro 2016

@nikkimakri hlavně, že jste oba v pořádku a zdraví 😉 Tyhle příběhy s dobrým koncem se mi asi nikdy neoposlouchají 🙂

makula88
12. pro 2016

Já cekam na první ms a taky se chci zacit snažit. Co doktor to názor..

saidy
autor
12. pro 2016

@makula88 Jak dlouho jsi po revizi?

lea212
12. pro 2016

@saidy ono bohužel pokud otěhotníš krátce po revizi, tak je velká pravděpodobnost spontánního potratu - píše tady o tom i několik holek na koníkovi. Takže já bych radši počkala....samozřejmě může proběhnout všechno v pořádku, ale já bych to neriskovala. Jinak mě přišla MS zhruba za měsíc po revizi, podobně jako když jsem ji měla předtím...

saidy
autor
12. pro 2016

@lea212 fakt? já právě četla, že po 1. nebo 2. MS to spoustě holek vyšlo a měly ukázkové těhotenství. Doktorka doporučila snažení po 2. MS, tak uvidím, jaká bude ta první. Podle původního cyklu by měla dojít zítra, podle bolesti prsou spíš až koncem týdne, tak jsem zvědavá.

trilien
12. pro 2016

Myslím, že s otehotnením po revizi a následným rizikom potratu je to individuálne, spoliehala by som sa na názor svojho lekára, kt pozná můj celkový zdrav. stav a priebeh tehotenstva a stav po revizi. Mne pri zistení zamlklého tehotenstva dr. doporučila počkať 3 mesiace. Na poreviznej kontrole povedala, že by mali stačiť 2, aby sa stihla zregenerovať sliznica.

makula88
12. pro 2016

@saidy Já jsem mela revizi 30.11.,takže chvilka. Doktor mi taky říkal 2-3 měsíce, ale právě díky různým diskuzím si říkám, že i dřív to holkám vyšlo a bylo vše v pohodě.

saidy
autor
12. pro 2016

@makula88 Taky jsem to četla, tak uvidíme, jestli se vůbec hned první cyklus povede, ale napodruhé už to bude ukázkové těhotenství, musí 🙂 Hlavně aby už došla MS, už to kontroluju pokaždé, když jdu na záchod, podle mého původního cyklu má zítra termín, ale asi si ještě pár dnů počkám..

Jak dlouho tak míváte PMS? U mě se teda projevuje jenom bolavýma prsama a někdy náladovostí, ale nemůžu si vzpomenout, jak to bylo dříve, asi jsem délku nějak nesledovala.

trilien
12. pro 2016

@saidy štandarne mávam PMS 5 dní, ale brucho ma bolelo permanentne celý mesiac po revizi ☹

saidy
autor
13. pro 2016

Tak mě bolela prsa 3 dny a vypadá to, že jsem to dneska dostala, přesně podle původní délky cyklu, tak mám hroznou radost 🙂

Ad. anketa:
1. 26 dnů 2. 24-26 dnů 3. Ano, 3 dny

andysek2512
13. pro 2016

@saidy me ma dr (příbuzná) řekla ze 1 nebo 2 ms počkat. Počkali jsme 1 ms a ja hned otehotnela a mam už 9 mes chlapečka a vse bylo v pořádku🙂 co doktor to názor🙂))) pokud se cítíš dobře, neni důvod čekat :-*

saidy
autor
13. pro 2016

@andysek2512 to ráda slyším a gratuluju, takové příběhy se dobře poslouchají 🙂 až mi to skončí, pustíme se do dalšího snažení 🙂

andysek2512
13. pro 2016

@saidy ja myslím ze pokud je vse ok, a je ti fajn, tak si myslím ze po te první ms neni důvod čekat🙂 a to ja po kontrole po te revizi nebyla pořádně vyčištěná takže mo hrozilo opet cisteni, ale naštěstí to odeslo vse samo a bylo to v poradku, takže jsem těch 6 neděl si to fakt užívala☹(( jinak já byla na revizi 16.4. a ms jsem měla 30.5. a pak uz žádná nedorazila🙂 a to jsem čekala že to dostanu. Furt me bolelo břicho jako když to mam dostat. Testy negativni a pozitivni test jsem mela až 10.7 a úplně slabou čárku🙂 takže držím palecky at se brzy zadaři:-*

saidy
autor
13. pro 2016

@andysek2512 Díky, už se nemůžu dočkat 🙂 První MS je silnější, než jsem byla zvyklá, ale já mívala dost slabou, takže na běžné poměry asi normální. Jinak je mi dobře, takže si uděláme hezké Vánoce, vyjdou tak akorát na plodné dny a uvidíme, co na to Ježíšek 😀

meyryen
13. pro 2016

1. 24 dní
2. 28-35
3.Přišla absolutně nečekaně...

saidy
autor
14. pro 2016

@andysek2512 měla jsi první porevizní silnou? Mívala jsem ji hodně slabou a teď docela koukám, oproti tomu, na co jsem zvyklá je ze mě krve jak z vola 😀

andysek2512
14. pro 2016

@saidy nn, první ms po revizi jsem měla normální🙂

katies91
14. pro 2016

1. 3 týdny cca
2. Všeljak, nikdy jsem je neměla pravidelné, taky jsem otěhotněla omylem 😀
3. Jo
Snažit jsme se nezačli ani snažit 😀 Otěhotněla jsem zas po první MS po revizi omylem 😀 Nebo ne až tak omylem, ale nic jsem si nepočítala, žádné plodné dny, prostě jsme se milovali, tak jak vždy a to došlo 🙂 A teď jsem ve 32tt a vše je v pořádku 🙂

saidy
autor
14. pro 2016

@katies91 gratuluju 😉 smad budu mít taky takové štěstí 🙂

katies91
14. pro 2016

@saidy Určitě!

saidy
autor
30. pro 2016

Holky, dorazila druhá ms taky po stejné době? Mám asi rozhozený cyklus- po první ms jsem měla 6 a 7 DC plodný hlen a pak už ne a od 14DC mi bývá špatně od žaludku, hlavně ráno a večer, tak nevím, kdy čekat tu druhou. Nestalo se vám to?