1. dítě po IVF, 2. přirozeně?

zouhar
20. únor 2016

Pěkný den, je tu někdo kdo má první dítě z IVF a druhé se zadařilo přirozeně. Děkuji. 😉 😉 😉 😉

1miska
20. únor 2016

nam ano - uplne necekane, prvni bylo "vymodlene" po IVF.... holky jsou rok a 9 mesicu od sebe, otehotnela jsem hned po prvni menstruaci - dlouho jsem kojila.... zazraky se deji 😎

cell
20. únor 2016

ano 🙂. Přirozeně dokonce pak 2x - a celkem snadno 😵

marinka
20. únor 2016

I náš případ 🙂 První IVF+ICSI, šance na početí přirozeně dle doktorů nulová..Druhá dcera přišla úplně neplánovaně, otěhotněla jsem rok a tři měsíce po porodu první dcery 🙂 Problém byl na straně manžela..

barumat
20. únor 2016

Kolegyně sestra - ten samý případ, děti 15m od sebe.

drakenn
21. únor 2016

Kamarádka kluky dvojčátka a do roka! holka! Zázraky se ději.. 😉

plumeria
21. únor 2016

Ano. První dítě po IVF+ICSI, druhé přirozeně na jeden jediný pokus 🙂 Sami jsme tomu nemohli uvěřit 😉

kudlakova22
21. únor 2016

já první po 4 letech po IVF bez ICSI (předtím zamlklinka v 10tt a revize, neúspěšné IUI...), problém u mě, divoké cykly a ovulace párkrát do roka....muž úplně v pořádku a druhé děťátko hned druhý cyklus po ukončení kojení, naprosto nečekaně a přirozeně doma v postýlce 😀. Kluci jsou od sebe 21 měsíců...teď zkoušíme 3.a zase se nedaří, ale to už opravdu nechávám jen na přírodě. Buď bude, nebo ne....držím ti palce, zázraky se dějí.