Pěkný den, je tu někdo kdo má první dítě z IVF a druhé se zadařilo přirozeně. Děkuji. 😉 😉 😉 😉
ano 🙂. Přirozeně dokonce pak 2x - a celkem snadno 😵
I náš případ 🙂 První IVF+ICSI, šance na početí přirozeně dle doktorů nulová..Druhá dcera přišla úplně neplánovaně, otěhotněla jsem rok a tři měsíce po porodu první dcery 🙂 Problém byl na straně manžela..
Kolegyně sestra - ten samý případ, děti 15m od sebe.
Kamarádka kluky dvojčátka a do roka! holka! Zázraky se ději.. 😉
Ano. První dítě po IVF+ICSI, druhé přirozeně na jeden jediný pokus 🙂 Sami jsme tomu nemohli uvěřit 😉
já první po 4 letech po IVF bez ICSI (předtím zamlklinka v 10tt a revize, neúspěšné IUI...), problém u mě, divoké cykly a ovulace párkrát do roka....muž úplně v pořádku a druhé děťátko hned druhý cyklus po ukončení kojení, naprosto nečekaně a přirozeně doma v postýlce 😀. Kluci jsou od sebe 21 měsíců...teď zkoušíme 3.a zase se nedaří, ale to už opravdu nechávám jen na přírodě. Buď bude, nebo ne....držím ti palce, zázraky se dějí.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
nam ano - uplne necekane, prvni bylo "vymodlene" po IVF.... holky jsou rok a 9 mesicu od sebe, otehotnela jsem hned po prvni menstruaci - dlouho jsem kojila.... zazraky se deji 😎