Dobrý den,
před 14dny jsem byla se synem,který má tři měsíce na prvním očkování Hexou.Od te doby (hned od první noci po očkování)začal špatně spát v noci.Už mi vydržel spát i 6-7 hodin v noci a od očkování spí max 3hodiny v kuse,ale většinou tak hodinu a půl.Pres den mi nespi skoro vůbec, ale to nespal ani před očkováním.A taky začal byt neklidný u kojení a už se mi začal přetacet na brisko sám a od očkování se neotocil ani jednou.Vím,že to nemusí být jenom očkováním, ale chci se zeptat jestli s tím má někdo zkušenosti a jestli mi někdo umí poradit jak bych mohla očkování odložit. Nebo na jak dlouho ho odložit?
Děkuji
Doporučuju na FB skupinu ,,Informované očkování a může se hodit.. , tam se dozvíte vše potřebné, jak dlouho je možné odkládat, více o schématech. atd... Rozhodně bych dala schéma 2+1 tzn. první dávka, další minimálně dva měsíce od první a ta poslední min. šest měsíců rozestup.. v té skupině se můžete taky informovat např. o homeopatikách při očkování... Za mě je teda ve třech měsících dost brzo.. já sem nechala dat první hexu v šesti m. druhou dávku o dva a půl měs. později.. na třetí pujdem minimálne za půl roku..
A
Zkušenost s tím naštěstí nemám, ale očkování odložíte prostě tak, že syna nenecháte naočkovat. Pediatr nemá žádné právo vás do očkování nutit, nemůže vám ani hrozit tím, že si máte najít jiného pediatra atd. Nechte si hexu doočkovat ve schematu 2+1 (opravdu není nutné 3+1), druhou dávku dejte později než měsíc po té první a tu třetí opět co nejpozději. Dávejte si pozor na to, aby vaše dítě bylo opravdu zdravé a rozhodně už mu nenechávejte očkovat nic jiného a už vůbec ne spolu s jiným očkováním. Existují také nějaké homeo, po kterých by se očkování mělo lépe snášet. Držím palce, aby změny vašeho syna byly jen shoda okolností a vše se brzy vrátilo do normálu.