Ahoj Všem. Chtěla bych se informovat a poprosit o radu co dělat. Moje 5,5měsíční dcera byla ve středu 20.1.2016 na první dávce hexy. Teplotu měla zvýšenou což je asi klasika ,ale v pátek se ji udělala krupička a zarudnutí kolem místa vpichu a dále přes víkend na trupu, zádech, obličeji zarudlá krupička . Zavolala jsem tedy naší Dr. co s tím...byl nám doporučený obklad černým čajem. To samozřejmě nepomohlo ,tak jsme byli odesláni na kožní a v Dg máme atopický ekzém. mám teď strach s dalšího očkování máme jít na prevenar 9.2 a nevím zda je to dobrý nápad.. Stalo se to někomu tady a jak postupoval prosím o rady ☹ Malá mi přijde celkově taková teplejší a ospalejší po očkováni...Předem moc děkuji
Nech si poradit ve skupině očkování/ neockovani nebo ve skupině nezafouci účinky očkování. Prevenar nedávej. A černý čaj se dává na opruzeniny.
Ahoj,prevenar bych urcite odlozila, az bude po vyrazce.Muj chlapecek mel po hexe vzdy oteklou nohu, ze s ni nemohl hybat a teplotu, pomohl nurofen, ale nez zabral jsem mela nervy.Po prevenaru mel kolem vpichu cerveny flek asi 3cm, hned po ockovani.Zmizel behem dvou dnu.