Ahoj, za týden jdeme s malou na 6m prohlídku a měla by dostat druhou dávku Bexsero (první ve 4m). Dcerka špatně očkování snáší. Teď měla dost špatné období, tak bych chtěla druhou dávku ještě posunout. Jinak určitě chci, aby Bexserem naockovana byla, jen nechci druhou dávku teď. Samozřejmě se domluvím s dr na místě, ale zajímá mě, jestli jste někdo oddalil očkování třeba o 2 další mesixe a nebyl s tím problém? Děkuji 😊
@sigyn no naše malá měla právě po 1. hexe reakci, že se měsíc a půl neotacela na boky, což předtím už dělala, po 2. hexe a 1. bexseru byla skoro 14 dní hrozně protivná a plactiva... Tak se toho bojím jak čert krize... (a ano, to s tou první hexou mi došlo až zpětně, kdy už měla tyhle tři očkování za sebou protože jsem si fut říkala, co se jako stalo)
@lenda93 odkladala a problem nebyl, pediatr nas naopak podporil
U nás bylo druhé Bexero až kolem roku (doktorka to tak rozplánovala). Také říkala, že druhá dávka bexera je ze všech očkování nejhorší (co tak měla zpětnou referenci od maminek). U nás se to táhlo asi týden, trochu zvýšená teplota, zhoršení spánku a protivnost.