Tříměsíční miminko po očkování nespí - reakce?

veeeraf
6. bře 2016

Zeptám se i tady:

Ahoj, ve čtvrtek jsem nechala malého očkovat hexou a od čtvrtka skoro nespí, nespí přes den a v noci je to nejhorší..je téměř nadlidský výkon ho uspat a když se zadaří, tak spí stejně jen 20minut a pak už jen brečí a je hodně neklidný. Popravdě už nevím jak mu ulevit, jak ho uklidnit, protože nepomáhá zavinutí, nepomáhá bílý šum NIC. Tříměsíční spurt to neni, protože na prsu se mu také nelíbí, napije se po 4 hodinách v noci, dřív se vzteká a nechce. Přes den je sice ubrečenější, ale směje si, hraje si…

Hledám spojitost s hexou, neměl někdo podobný problém?? Kdy to přešlo?

valik
6. bře 2016

My jsme měli stejný problém, nechtěl spát přes den skoro vůbec, jen pár minut a v noci spal velmi špatně. Vymizelo to asi do týdne...

valik
6. bře 2016
sara84
6. bře 2016

Ja to mela u prvniho, taky po Hexa, a cca 3m, ale druhy to same, cca stejny vek - 3m, hexu nemel, az po 6 m. Tak hexou to asi nebylo, ale nevim..

karcoolkap1
6. bře 2016

My uplne to same po ockovani 1. davky ve ctyrech mesicich. Preslo to asi po deseti dnech,pred tremi dny dostal druhou davku a to uz mu davam homeopatika Thuya a Phosphorus a je to o 100% lepsi 🙂 vydtzte a priste zkuste ty homeo 🙂

veveruse14
6. bře 2016

mám podobnou zkušenost-po první hexe se budil s brekem co hodinu, nebyl k utišení, trvalo to týden, pak jsem to nevydržela a zašla k homeopatce, dostal dvoje homeopatika na míru a bylo po problému. Od tédoby dávám vždy thuyu a už se to neopakovalo.

renabelly
6. bře 2016

Po každém očkování máme vždy reakci, většinou tak týden, ze začátku to byla spíš podrážděnost a větší spavost, teď (kdy je malé téměř 17měsíců) je to nespavost v noci, řekla bych z bolesti v místě očkování - co zkusit nějaký obklad? 🙂 .