Téma pro neočkující matky

monikaleifheit
14. únor 2016

že by, obchod se strachem???

evaamy
14. únor 2016

Zdravotnický blesk. 😀

brokovich
14. únor 2016

Jo. Se strachem. Ja se treba bojim toho, že jednou dam své dite do takového bioškolky...http://www.zdravotnickydenik.cz/2016/01/prekvap...

renap
14. únor 2016

@brokovich To myslíš vážne,nebo je to ironie??? Vždyť se jedná o plané neštovice,proti kterým se neočkuje a lokální epidemie probíhají u nás neustále,ve všech školkách,kde jsou samé očkované děti. Občas by to chtělo pořádně číst,a taky při tom trochu přemýšlet.

brokovich
14. únor 2016

@renap Vážně.

monikaleifheit
14. únor 2016

Epidemie.... ale čeho :D opravdu čti :D

brokovich
14. únor 2016

@monikaleifheit Biomatek.

veru11
14. únor 2016

@brokovich Ouvej! Tady zase chce někdo rozvířit již tisíckrát řečené a zase budou hádky... Já mám spíš strach z epidemie hloupých matek!

snehurka25
14. únor 2016

@brokovich No, tak nedávej, ne? Ale v ČR se ti bude dost těžko hledat školka, kde jsou všechny děti očkované proti planým neštovicím. Já bych děti očkovat nenechala (a to jsem jinak očkovací), protože bych je možná uchránila od neštovic teď, ale v dospělosti, kdy mívají plané neštovice mnohem mnohem horší průběh, by už chráněné nemusely být. Doktorka mi to schvaluje, navíc mi nedávno říkala, že zrovna teď ty vakcíny mají výpadek. Takže z mého pohledu je ten článek dost mimo.

brokovich
14. únor 2016

@veru11 Ale vůbec ne, jen jsem vyjádřila svoji obavu ze situace, kdy dam dite do školky plne neockovanych deti. Víc jsem říct nechtela, reagovala jsem slovy o "biomatkach "jen na reakci vysmivajici se teto me obave.

renap
14. únor 2016

@brokovich A ty máš dítě očkované priorixem tetra? A jestli ano,tak čeho se bojíš? Naočkovat dítě,hlavně holčičku proti pl. neštovicím znamená zadělat jí na problémy na celý život. Nikdo neví,jak dlouho je ta vakcína účinná,udává se něco mezi 5-10 lety,takže dotyčná si to bude muset celý život hlídat,buď stále přeočkovávat,nebo si nechávat nabírat protilátky. Hlavně v plodném věku to bude docela opruz,kdyby neštovice normálně prodělala,tak má klid.

karlajasmine
14. únor 2016

Vždyť tohle je o zaskrtu, ne o nestovicich..

renap
14. únor 2016

@karlajasmine Ten odkaz,co sem dávala Brokovich se týkal neštovic,na to jsme reagovali. Ona si ten článek evidentně ani nepřečetla,jenom se jí líbil nadpis,tak to sem šoupla

zandi
14. únor 2016

Kdyz doktori chteji, aby matky sve děti ockovaly, tak jsou zaplaceni farmaceutickou firmou, ovsem kdyz potom lekari zachranuji životy tak jsou bozi. Ja nevim, me uz toto tema přijde ujety. Kdo chce at ockuje (viz ja). Kdo nechce at si neockuje. Ale furt se snazit presvedcit druhou strana, ze je jen jedna jedina pravda...vybiram si lekare, kterym duveruji, nejsem lékařka, ani si nehraju na lekarku, ktera studovala pomoci googlu a rádoby vybranych studii, ktery se mi hodi. Pokud lekarum nekdo neveri, tak at k nim neleze a léčí a operuje si deti sam...Uz bych tohle tema normalne zakazala 🙂