Ahoj holky,můžete mi někdo napsat,máte-li zkušenost s očkováním vašeho prcka Hexavakcínou,jakou jste měli reakci po 3.dávce? Díky
Nikitka,no my právě po první dávce vůbec nic,po druhé měl malej zvýšenou teplotu taky až ten druhej večer a včera jsme byli na třetí,no a večer měl s odečtem 37,5 v noci poplákal,je nervozní i ted přes den špatně spinká a ještě začal pokašlávat
A nebolí ho třeba ta nožička, kam mu to píchali??? Mám pocit, že některé holky mimčům dávali rovnou Nurofen na bolest a snížení teploty 😉
Tak my jsme byli na druhé dávce dneska, doktorka mi vždycky doporučí dát čípek hned. U první jsme měli akorát teplotu kolem 38, asi dva dny, tak jsem zvědavá jak to bude teď. Myslím, že nožička je nebolí.
My byli na 3. hexa včera a reakce žádná. Po té druhé dávce mi akorát přišla spavější, ale tentokrát zatím nic.
My jsme měli teplotu u druhé,čípek to spravil.... 😉
preventivně bych určitě teplotu nesnižovala! Teplota není nemoc,je to přirozená reakce organismu,takto se vypořádává s nástrahami!Perfektně působí studené zábaly lýteček miminka.
my na první nic, druhou jsme měli včera, večer měl 39, tak jsem mu dala čípek a už snad dobrý. Neska se peru spíš s digitálnim teploměrem, mi měří nějak divně, tak nevim, ale asi dobrý. Preventivně mi doktorka nic neradila, až když má horečku, tak dát paralen čípek a studenej obklad na nožičku. Taky je nesk spavej, al to sme celá rodina, to to počasí 😀
Tak to my jsme měli zatím jenom tu první,ale na nožičce měl flek přes půlku lýtka a na dotek ho to docela bolelo.Taky byl nevrlý a protivný.Raději jsem mu hned dala Panadol sirup a docela to zabralo.A skoro celý den pak prospal.Jsem jenom zvědavá jakou reakci bude mít na tu druhou. 😖
Ahoj, tak mi máme vždy reakce zlé a dlouhé..teploty, horečky, mrzutost, stálý pláč, nejíme, nepijeme, nespíme..no snad ani nebudu vše vyjmenovávat.
Prý je vhodné po očkování podat 1/4 diazepamu, pomůže se tak tělíčku, aby se lépe s tím náporem nemocí vypořádalo..a něco na snižování teploty také není úplně od věci.. 😉
Ahoj Janinko 😉
Malej měl reakci po 3. dávce v podobě teploty (38°C po odečtení), vylezla mu v noci, dala jsem mu paralenový čípek a ráno už byl v pohodě 😉
Jinak na první dávku měl reakci až druhý den večer, taky zvýšenou teplotu a na druhou dávku neměl 😉