Reakce na očkování rotaviry-hlen ve stolici. Je to normální?

annynka94
5. lis 2019

Ahojte, ve čtvrtek jsme byli na očkování Hexa + Rotateq. V pátek měl malej ve stoličce hlen, v sobotu už jen trošičku a od té doby tam ta trošička prostě je (že se to víc táhne) a je trošičku řidší. Je to po očkování rotaviry normální? Díky.

lucinkamarecek
5. lis 2019

@annynka94 ahoj my byly včera na stejne kombinaci a předtím když měl první dávku rotatequ . je plně kojeny a měl hodně vodnatou stolici ta občas bývá. Pokud nejsou teploty a je miminko plně kojene mě doktorka tvrdila že se nemám bát změn stolic
Takže myslím že stejně jako my ok😊

annynka94
autor
5. lis 2019

@lucinkamarecek super, děkuju za uklidnění. Ano, malej je plně kojený, teplotu nemá, jen občas asi bolí bříško, ale to míval občas i předtím.
Mě právě doktor říkal nežádoucí účinky té hexi, ale o rotavirech nic nezmiňoval a já koza se zapomněla zeptat a on má teď dovolenou, že bych zavolala.

leniczka23
5. lis 2019

Abo je to normalni i me na t9 Dr. upozornovala..doporucuju dat probiotika nejaky..ja pouzivam od Swiss laktobacilky

annynka94
autor
5. lis 2019

@leniczka23 děkuju za reakci, dávám Biogaiu a už nám dochází, tak možná zkusím ty swiss 🙂 a můžu ještě prosím dotaz, jak dlouho ta změněná stolička může trvat? (zhruba)

leniczka23
5. lis 2019

@annynka94 rikala ten tyden klidne, a ze mam davat ty probiotika. My byli v nemocnici kdyz bylo malemu 9 tydnu a tam taky davali ty od swiss..rikala ze s nima maj nejlepsi zkusenost.😊
At je brzy po problemu preji😊

annynka94
autor
5. lis 2019

@leniczka23 děkuju moc 🙂