Dobry den,
19.4. Jsme byli na ockovani MMR odkladala jsem to co nekdyl jsou mu 3roky. Cekala jsem do 14dni po ockovani nejake reakce a nic az pak 10.5. Zacla ryma a kasel ktera trva do dneska,doktorka mi dala sirup na kasel ktery nepomaha ,inhalace take nepomaha kapky do nosu taky ne. Ted v sobotu mel horecku 38,2 a druhy den v nedeli take ,po,ut,st nic mozna trochu zvysena, a od horecek ma prujem a zvraci pritom s nim jsem od toho 10.5. Doma tak proc ma tyto nemoce? Doktorka poradila dietu a sirup vysadit kvuli zvraceni.a ted jsem vypozorovala ze ma po obliceji a krku pupinky. Napadly me jeste nestovice ale nevim jak vypadaji . Tyto fotky mam asi hodinu po vypuknuti.
@estynkaa Já tedy na fotce nic nevidím, nicméně si nemyslím, že by to mělo mít spojitost s očkováním, max takovou, že oslabí dočasně imunitu a člověk lépe něco chytí. A jinak to co popisuješ si u nás předáváme už od konce dubna a několik dospělých mělo i ATB a očkovaní jsme před tím nebyli ani jeden.
Očkování může dočasně oslabit imunitu, všichni to známe, že jsme unavení, apod.
@estynkaa Nestovice urcite ne,jsou to takove mensi puchyrky plne tekutiny a jinak reakce na mmr je bohuzel ruzna,muj syn mel vysoke teploty.