Dobrý den, včera bylo Sebikovi 13m. A včera dostal priorix, hexu měl bez reakce. Nějaké nové aktuální zkušenosti s priorixem (vedlejší účinky)? Kdo to měl v nedávné době? K cemu bych se měla připravit?
Předem děkuji 🥰
U nas teda nic. Jen pak nastal bojkot nocniku asi na 2m, ale to s tim vubec nemusi mit souvislost ☺️
U nás nic...
Syn v 16m dostal a bez reakce, bude to teď 3 týdny..
Holky děkuji moc, chtěla jsem se zeptat, a vy preventivně něco dávaly?
V starých diskuzi jsem četla, že mudr občas píše rovnou i recept na nějaké silnější léky na horečky, nebo, že po očkování se preventivně dává Paralen.
@elizsebik asi 10.den horečka, další den ještě zvýšená teplota, týden nechutenství (ale možná spojené i s růstem zubů), únava. Preventivně asi nic, ono to nastává až tak po tom týdnu. Na teploty klasicky Nurofen, Panadol…
Ve 13 měsících bez reakce. Možná, kdybych se hodně snažila něco najit, tak třeba dva dny protivný. Ale to mohlo být i špatnou konstelací měsíce 😆😆 preventivně jsem nedávala nic
Napisu ti jeden poznatek. Syn teda není očko, my to chceme odložit alespoň do 3 let. Každopádně kamosky shodne rikaly, ze se jim pak děti začaly vztekat, kousat a odmítat jídlo, plácat. Dávaly tak v 15,16 měsících. No já muzu říct, ze mě to v tom období přesně dělal i bez očka. Kdybych ho nechala očkovat, myslela bych si ze je to tím. 😄
Super holky, děkuji moc, takže taky doufám že vylezeme z toho bez vedlejších 😍
@elizsebik po prvnim priorixu mesic protivnost a 6 tydnu nespavost u dcery a regres ve vyvoji trictvrte roku hlavne co se tyce reci, a 12. den teplota 37.8.