Milé maminky, prosím o vaše rady/zkušenosti...nechala jsem syna naočkovat Prevenarem 13 ve 3 měsících a hodně se mi nelíbila jeho reakce. A teď moje otázka- musím ho už teď nechat naočkovat zbývajícíma dvěma dávkama nebo můžu očkování přerušit..? Nikde jsem to na netu nenašla.
Děkuji za vaše rady.
Hanka
Muzes ockovani prerusit.
Lze přerušit a z vlastní zkušenosti nedoporučuji dávat 2 vakcíny najednou.
@luhana ano, vykaslala bych se na to. My resime neuro potize a neurolog o ockovani mluvi spatne (nemuzu ho jmenovat, je sileny tlak na lekare, aby drzeli usta, bohuzel). Nam se narodilo krasne sikovne miminko a jen kvuli ockovani resime neuro potize. Zpetne bych nechala ockovat jen povinne ockovani a buhvi od jakeho veku az. Vzdyt mimco v kocarku toho moc nechytne a proc zatezovat vyvijejici se mozek, nervovou soustavu a imunitu!
Zakladatelko, popisovane priznaky u Vaseho syna bylo varovani.
🍀
Je to nepovinné očkování, mnoho dětí ho ani nemá. Přerušit samozřejmě můžete. Stejně jako naočkovat potom znovu později ve vyšším věku. My dávali první dávku v 10. měsících a sestra celá zaskočená, že si budeme platit celou dávku, že nebudeme mít příspěvek od pojišťovny. Pro nás jsou peníze to poslední, co při očkování řešíme
Můj nejstarší syn taky nemá doockovany prevenar 13.
@luhana tak je to dobrovolně očkování. Co mu bylo?