Ahoj, nevím jestli je zde podobné téma nemám teď opravdu čas hledat. Malému je rok, ve čtvrtek jsme byli na očkování hexa vakcína. Ve čtvrtek večer dostal teplotu 38,5 a od té doby mu to nekleslo, v noci z pátku na sobotu měl 39,5 a napodařilo se mi teplotu srazit. Dávala jsem panadol sirup. Volala jsem mudr tak mi řekl, že mám dávat paralen čípky a střídat s nurofen sirup. před chvíli jsem dald první čípek a čekám na reakci. Má někdo podobnou zkušenost S takovou reakcí na očkování? moc děkuji.
kulimko, téma už tu takové někde je. Nám panadol sirup taky moc nezabírá čípky jsou lepší.
kulimko je to dost vysoke ty horečky ☹ mel by mít zvíšenou teplotu..jenže každe díte je jiné..my byli ted v utery taky na hexe a prevenaru a mali zas zvracel celí den,taky desné..teplotu mel jen zvyšenou..
na hodne vysokou horečku nad 39 nam u dcery radili vlažnou koupel,ne studenou,to by se podchladil a dorazil uplne,je to lepší než zabal..a pokud to nepřejde valila bych na pohotovost 😒
nam ted taky řekli že zvracení po očkovaní není bežné,že musel v sobe mít bacila a tím očkovaním se to rozjelo..
tak přeju Vojtíškovi at se brzo uzdraví a tobe pevne nervy