Ahoj, moc bych Vás chtěla poprosit, jestli někdo nevíte o nějakém pediatrovi v Praze, který by chápal rodiče, kteří chtějí děti ušetřit povinných očkování. Bydlíme na Praze 3, ale kdyby se nějaký našel kdekoli po Praze nebo i v okolí, budeme vděční. Brzy se nám má narodit miminko a my ještě bohužel nemáme lékaře. Poraďte prosím.
Nea
Doporučila bych obejít pediatry v místě bydliště a zjistit jejich postoj. K neočkování se staví různě, ale konečné rozhodnutí o očkování (i těch povinných) nakonec dělá samotný rodič. A pokud vím, tak pediatr nemá povinost hlásit odmítnutí očkování, leda ne vyžádání hyg.
Jsme z Brna, takže z tvého okolí ti nikoho neporadím. A takto veřejně ti asi neporadí ani nikdo jiný, protože svému lékaři se vstřícným postojem k neočkování nechce uškodit, způsobit mu problémy (od ostatních lékařů, úřadů). Nakoukni do diskuzí a skupin o neočkovaní tady nebo na slovenské verzi Koníka (do tamější diskuze https://www.modrykonik.sk/forum/sukromne-diskus... chodí i spousta Čechů, o přístup si napiš uživateli prevenar).
http://www.slobodavockovani.sk/news/nedavajte-k...
Ahoj, taky se přidávám s prosbou o kontakt na nějakého pediatra ochotného neočkovat příp. odložit očkování a celkově volit alternativnější cesty. Ideálně v Praze nebo blízkém okolí. Díky!
ahoj, moc prosím, můžete mi doporučit pediatra na Praze 4, který neočkuje, případně je tolerantní k posunutí termínu očkovaní na později. Moc děkuji. Naše doktorka nás neuvěřitelně tlačí a nahání...
Vim o pediatrovi na Praze 5 (Stodulky), kdyby nekdo chtel.
Naše Dr. neměla problém s odložením očkování do 18. měsíce a změnu Hexy na Pediacel. Ale s úplným neočkováním, prý nesouhlasí. Snad si nebudeme muset hledat někoho jiného až odmítnu MMR. Doktorka se jmenuje Jaroslava Wiererová a je na Praze 7.
@kristynasa
Nevíš náhodou jak se k tomu staví MUDr. Dvořák tamtéž? Díky.
@holkaodbrna
Nevím, nikdy jsem u něj nebyla.
@kuratkol Dobrý den, prosím o kontakt na p.silhankova@seznam.cz
@kuratkol Mohla bych také poprosit o pediatra který repektuje neočkování třeba tady interní zprávou, případně dodám email.
zdravím, máte prosím kontakt na pediatra, který uz by mě netlačil do ockovaní školáka, Praha 4, nebo Praha, do zprávy, nebo nanelea@seznam.cz děkuji
@lovecanda
to se nedockas,diskuze stara 10 let a uzivatelka davno neni aktivni
@zelenaesmolda to jsem si nevšimla 🙈
bohužel jsem z Brna a v Praze nikoho neznám, ale chci napsat, že ssi myslím, že postoj lékaře ve finále není tolik rozhodující, on nemůže udělat nic, co by nedovolil rodič, takže své si uhájíš proti všem 🙂 držím palce