Ahoj holky, vím že už tu téma je, ale zajímaly by mě prosím nové postřehy a zkušenosti, předchozí diskuze je již 2 roky stará. Kdo máte prosím dítě očkované hexacimou, v jakém schématu a jak to děti snesly? Děkuji moc. Můžu si vybrat mězi HExacimou a Infarix HExa. Všechny diskuze pročtené mám, ale kdyby měl ještě někdo nějaké nové postřehy, budu za ně ráda. Díky 🙂
My máme hexacimu, schéma 3+1. Po první dávce měl malý jeden večer 38, ničím jsem nesrážela a do půlnoci byl bez teploty. Další 2 dávky bez reakce. Tu 4.ještě naočkovanou nemáme.
Máme hexacimu 3+1 první ve 3 měsících. Všechny bez reakce max trochu zvýšená teplota.
Děkuji, je možné zvolit schéma,nebo je jen 3+1?
Taky mame 3+1. Posledni zatim nemame. Po prvni a treti davce vecer teplota, ale do 38, takze bez cipku. Po druhe davce vecer pres 38,5, takze jsem dala cipek a noc dobra. Rano pak mela jeste lehce zvysenou, pak uz dobry.
Naše dr. už dává jen hexacímu (budeme dávat asi první dávku zítra, malá má půl roku, tak už to asi dr. nebude chtít dál oddalovat, já bych klidně ještě oddálila víc). Ale říkala, že prý děti nemají téměř žádné reakce, tak že už přešla jen na toto. A automaticky počítám se schématem 2 plus 1, měla ho i starší dcera u Pediacelu. Tak doufám, že se také obejdeme bez reakcí, ťuk ťuk na dřevo.
Máme 3+1, druha davka byla infarix (haxacima došla). Obecně byl vždy po ocku vic spavý, teplotu u prvních 3 davek nemel. Nejhorší reakce byla na tu poslední dávku, to byl unaveny, protivný a teplota byla trochu zvýšená.
Děkuji za odpovědi 🙂
Ještě někdo další? 😉
My 3+1, po prvnich dvou davkach bez teplot, ale asi tyden ukricenejsi a hur v noci spal. Treti byla nejhorsi, 38,5 teplota a zase cca tyden uknourany, plactivy, hodne unaveny, nechtel se pretacet na brisko, nesmal se a nevyskal, byla jsem na nervy.
Aha ☹ v kolika měsících jste s očkováním začali? A vsechno se pak spravilo?
Toho se právě bojím, ale tak to není otázka jen Hexacimy co..to se může stát asi u každé vakcíny
Taky me zajima, tak se s dovolenim hackuji😊