Zdravim vsechny, dnes jsem byla se svym synem u doktorky, kde mi ockovali druhou davku hexy, mam schvalene uz od minule detske lekarky schema 2+1, i kvuli tomu, ze maly musel byt ve dvou mesicich ockovany na tuberkolozu. Podepisovala jsem papir, ze davam schema 2+1 a dnes na me nova doktorka vybalila, ze kdyz jsem prvni davku hexy dala ve 6 mesicich a sla na druhou davku po 4 mesicih, tak je to neucinne ockovani a bude mu muset zmenit schema ze 2+1 na 3+1 a za mesic ho chce preockovat. Ja nesouhlasila samozrejme, ale ona na me vybalila, ze ma vystudovanou vysokou skolu, atestaci, jezdi na prednasky a tvrdi mi, ze vakcina se musi ockovat po mesici, aby bylo radne dite naockovane + mi oznamila, ze kdyz dam takhle ockovani tak je to dite vlastne nenaockovane a nechranene..Poradte, co je na tom pravda...Dekuji
@panickatlamicka kdo to je ten Petras??? dekuji ja s tim nesouhlasila nebudu davat svemu diteti vic nez muzu...
http://www.babyweb.cz/marek-petras-747 mail na nej je petras@vakciny.net
Pri schématu 2+1 je rozestup mezi první a druhou dávkou 2-6 měsíců. Pokud by byl rozestup měsíc, uz to nelze brat jako 2+1. At si pani doktorka přečte pribalovy leták, případně SPC, a nesiri bludy ještě s odkazem na své vzdělání, pac je pak tak trochu za debila. Maly dostal první dávku koncem prosince, druhou začátkem dubna a je to schéma 2+1 😉
Omlouvam se do predu za vyraz co to je za pi*u jasne dalsi davka 1500pro ni do kapsi , mi meli pevni ted v červenci druhy tyden a na dalsi jdem az na konci zari zacatkem rijna male je 14 mes chce jen vydelat pozpr na to
Pravda to neni, tvoje doktorka siri bludy. Zeptej se ji, jak je mozne, ze je spiusta deti ockovanych takto a ochrana je v poradku. Doporucuji ti napsat Petrasovi a jeho vytisklou odpoved doktorce prinest.