Obracím se především na maminky, které nechávaly očkovat pediacelem (který nepokrývá žloutenku). Doočkovávali jste už žloutenku? Malý má 2,5 půjde do školky, i když ho vzali, máme s mudr "dohodu", že než nastoupí, tak jej doočkujeme, tak zvažuji, zda zvolit kombinaci nebo jen tedy to povinné.
Také to ted řeším, dcera je očkovaná infanrix hib momentálně doočkováváme obrnu ale žloutenku musíme také doočkovat tak zvažuji jestli nedat kombinovanou. proto sháním nějaké info k této vakcíně. I od kdy je vhodná očkovat. Dcera má 26měsíců korigovane 23 měsíců. (narozena ve 26tt). Děkuji
@evca32 Mladší dcera byla takto očkovaná, Twinrix dostala ve 25 měsících. Všechna očkování snášela dobře.
Je velký problém teď očkovat stejně, jako tomu bylo tehdy ? Přišlo mi to lepší. Naše MUDr. zmínila jen hexavakcíny. Zatím tedy očkování odkládám, ale na půlroční prohlídce už určitě bude chtít kluka očkovat.
Obnovuji diskuzi. Potřebujeme doočkovat žloutenku B, ale vakcína nikde není. Nemáte tušení, kde sehnat? Ideálně pravě kombinovanou A+B - tedy tvinrix pediatric? Nezkoušel jste někdo shánět v zahraničí? Do Německa to mám kousek.
@kinos
Dobrý večer, velmi by mě zajímalo jak jste dopadli s očkováním vakcíny proti žloutence.
Jsme teď ve stejné situaci jakou popisujete v příspěvku. Prosím Vás o informace jak syn vakcínu snášel, jakou jste vybrali,kolik dávek jste podstoupili. Díky moc