Máme 3 dny po naočkování priorixem. V noci syn nespal skoro vůbec, až k ránu cca 3 hodinky. Přes den neusnul také, ačkoliv běžně ještě tak 2 hodinky spí. Máte někdo zkušenost s nespavostí po priorixu? Podle příbalového letáku je to možná nežádoucí reakce? Jak dlouho vám to případně trvalo? Popř. i jiné nežádoucí účinky... Jsem z toho rozhozená, nevím, co mám čekat. Předtím jsme očkovali jen pediacel a proběhlo vše úplně v pohodě. Děkuji za odpovědi.
Nemá třeba spalničk z té vakcíny? Bohužel se to stává :( proto odkládám než půjde do školky
My máme teď stejný problém měl teda ještě navíc teploty a taky nechce spát přitom je úplně vyřízeny vůbec si nevím rady co s tim
Měli jsme to taky, po měsíci se to zlepšilo - začal zase spát přes den. Ale v noci spí o něco míň a občas se vzbudí a třeba hoďku trvá, než zase usne.
Tak u nás se to nakonec úplně srovnalo, ale nějakou dobu to trvalo... Tak těch 14 dní určitě
Našem Tadovi je rok a tři měsíce a bojujeme s tím spaním ...kolikrát denně vám děti spí v tomhle věku? Když ho dám spát jednou denně tak je večer pretazeny a po hodině co usne se vzbudí a chce si hrat ...
Jinak spinká dvakrát denně a budi se jednou na mlíko ale teď po očkování katastrofa ...je mi ho lito a já jsem už taky vyčerpaná
Dotaz sice už není aktuální, ale možná někdo přečte. Jsme po očkování MMR vakcínou a z pohodové a spící holčičky je opak. Večer uspáváme přes hodinu a v noci se budí a nemůže usnout několik hodin, pak usne až nad ránem. Odpolední spánek býval hodinu až dvě a teď nic. Máte někdo zkušenosti? Za jak dlouho se to srovná? Ty noci jsou hodně náročné, je vzhůru kolem 3-4 hodin v kuse, je nevrlá a plačtivá...
Dobry den, mohu se zeptat, jak jste na tom ted? Je to lepsi? Jsme tyden po prvni davce, maly ma 27 mesicu. Spaval krasne, ale ted posledni dny, se v noci vzbudi a treba dve hodiny nezabere. Pres den taky nechce spat. Tak snad to prejde.