Neočkující pediatr v Královéhradeckém kraji?

laguse
2. čer 2016

Zdravím, máme roční holčičku a stále odkládám očkování. Nejdřív se mi zdálo, že je to moc velká zátěž pro malé mímo, pak jsem se začala pídit po možných následcích očkování a čím víc o tom vím, tím spíš se mi do toho nechce. Tím spíš, že sama mám od dětství alergie, astma, manžel se v dětství taky léčil na astma. Ze svého okolí znám jedno o týden mladší dítko, co po očkování mělo regres ve vývoji, srovnávalo se to kolik měsíců. Dodneška nás nedohnalo i když před očkováním to vypadalo, že budeme pomalejší my. Naše doktorka mě každou návštěvu nutí do očkování, i když jí nezbývá než respektovat, že ještě ne. K dotazům:
1. Existuje v Královéhradeckém kraji nějaký dětský lékař, který by skutečně každého svého pacienta posuzoval individuálně a děti se sklonem k autoimunitním onemocněním třeba nedoporučil očkovat?
2. Jak řešíte u neočkovaných dětí pobyt venku? Kupujeme domeček, naše batole se tudíž bude pohybovat venku a bude se šťourat v hlíně a jistě dojde i na nějaký úraz. Obávám se v této souvislosti tetanu, jednak jsou spory bakterie přítomné v půdě, navíc mám koně, takže se kontaktu s nimi skutečně vyhnout nejde. Jak to řešíte vy, kdo jste neočkovali?
3. Z obavy před možnými následky očkování se pídím po tom, jak případně dítko ochránit, pokud bych k očkování přistoupila. Máte někdo zkušenost s homeopatiky - potencovanými vakcínami? Mám doma přímo na hexu, ale zatím jsem nevyčetla, jestli s tím má někdo zkušenosti, jestli to fakt funguje a může eliminovat negativní účinky. A co Provakcin, znáte? Pokud se k očkování rozhoupu, tak mám v plánu podat tenhle homeo přípravek a ještě Provakcin.
Děkuji za odpovědi.