Minulé pondělí jsme s malou byli na 3. dávce hexavakcíny. Měla asi 12 hodin horečku, pak to kleslo a bylo to dobrý. Ale od té doby nějak nemá chuť k jídlu, jako papá, ale ne tolik, přibližně větší polovinu z toho co předtím. Myslíte že to může být ještě k očkování, i když uběhl už týden?
@palja Děkuju, já se právě bála jestli to je normální 🤔
@klokanka31 a nemusí to být jen k očkování. Syn měl poslední dávku na podzim a teď mi jí, podobně jako počasí venku. Nejdřív nevím, co dřív mu dát a pak abych ho s jídlem honila. Ale mamka říkala, že jsme byli stejní ...jeden den jak vrabci a druhý jak prokopnuty hrnec 😊
@amazonkajanik ☺ Já se bála aby nezačala hubnout, ale teď spapala celou misku kaše, tak snad to nebude tak hrozný...
@klokanka31 taky jsem se bála, ale vzhledem k tomu, že ve 2letech má skoro 15kg, lítá jak když mu u zadku bouchne, tak v poho. Náš milost pán si teda o jídlo umí říct, ale občas je to výběrové řízení. Oběd a večeře jsou dané, ale svačinu si vybírá a to je kolikrát nerv 🤦 on neumí říct konkrétní věc, tudíž mu nabízím co je a buď vezme,nebo odmítne. Ale někdy si sám ukáže, třeba hrušky, ty miluje a sní 2naráz. A druhý den dá 2 lahve mléka, 1 rohlík, pár lžic polévky,pár křupek a je ready ...
@amazonkajanik Mně manžel říká že my taky každý den nemáme stejnou chuť k jídlu, tak to asi tak bude...🙂
@klokanka31 hele, hlavní je, že má chuť si hrát, zlobit,atd. Jakmile je podezřele hodný (pominu li minulý týden, kdy poznal že mamka je fakt grogy -byla brigáda)tak hledám příčinu, testuji teplotu, nechutenství, bříško, zpětně četnost stolice ...
@amazonkajanik To ona je pěkně divoká, lítá jak tryskomyš ☺ a třeba dneska jsem žehlila na dvakrát, protože mi vyžehlené a poskládané prádlo házela vesele na zem. Ale musím říct že jak před týdnem měla horečku, tak jsem se těšila až zas bude zlobit ☺
@klokanka31 Jj, to znám!😂 když syn do 2h od probuzení nic neprovede, hned ho zkoumám, zda je v pořádku 🤣a pak si říkám "hele, nechceš takhle náhodou odpadnout, takový poobědobý spánek? Ne?! Hm, tak nic..."😂
Neexistuje větší nebo menší polovina, polovina je prostě polovina! Tolikrát jsem to říkal, a větší polovina z vás si to stále nepamatuje!:🤣🤣 (sorry, musela jsem 😄)
@klokanka31 ano, když jsme byli na očkování s dcerou, tak po každém očkování přestala jist. Rozjedla se až cca za 3 týdny. Vždy přestala úplně jist a jen se kojila. Bylo jedno jestli měla 6 měsíců nebo 2 roky. Prostě se jen kojila. Když přestala jíst v těch 6 měsících, tak pak jakoby jídlo nikdy neviděla. Takže jsem příkrmy musela zavádět celé od znova pozvolna. Ale nikdy nehubla, prospívala normálně, ikdyz byla jen na mateřském mléce.