Ahoj. Mám jenom takový dotaz, dnes jdeme na rok a půl letou prohlídku a zároveň na očkování. Jsou nějaké varianty tohoto očkování popř. kolik která vakcína stojí??
@leniczka23 Děkuji za info 😊
Take nevim, o žádné variante. My meli, jak je uz psano vyse, Priorix. Byla jsem se synem nedavno. A za me i dobra zkusenost. Nemel zadnou teplotu, ani virazku, nebyl protivni, nic... zvladl to na vybornou 🙂 mel 20 mesicu.
@nikoulinka tak to ráda slyším že to proběhlo v pořádku 😊 já mám teď pocit že syn je zdravej a i v dobré kondici tak to nechci oddalovat 🙂
ještě je priorix tetra tuším a tam jsou neštovice? my toto očkování máme odloženo na 2,5let věku, těsně než půjde do školky, druhou dávku buď nedám vůbec nebo až před školou
starší byla očkována ve dvou letech po půl roce přeočkování, obojí se stihlo před nástupem do mš
Já bych očkovala i na ty neštovice, ještě uvidím, sama jsem je chytla v 15 letech a děs. Ten Priorix je ale živá vakcína,tak se do toho syn ani já zatím nehrneme (sama nejsem proti spalničkám očkovaná), takže zatím zvažujeme a ještě počkáme.
Ten priorix s planými neštovicemi má prý teď výpadek a není k sehnání. Jinak nám doktorka říkala, že očkování planých neštovic je jak kdyby je prodělal..
@lenickakl tak to pani doktorka pekne keca...to absolutne nemuze vedet..a hlavne se ukazalo ze na nestovice funguje 10-15 let jestli vubec..takze my hloupi co nechali deti ockovat budeme v jejich plodnem veku trnout nebo je znovu nechame otravit vakcinou ci navstevovat a doufat ze je dostanou driv..kazdop cim pozdeji nestovice tim.horsi prubeh ze
Nevim o zadnych variantach. Meli.jsme priorix a ten je bez doplatku. Nicmene na vakciny.net maji vse napsane tak zkus mrknout tam jestli nejsou nejake varianty.