Stalo se někomu, že byl naočkovaný v inkubační době nějaké nemoci nebo při nemoci? My v pondělí dostali MMR a dnes má dcera čepy na mandlích a včera teplotu. Dr usoudila herpangína a zítra budou výsledky výtěru. Úplně se děsím jakou bude mít reakci na očkování, když je k tomu nemocná. Reakci by měla mít až za 7-10 dní, takže v pondělí. Pokud tu někdo je, kdo mě trošku uklidní, tak budu moc ráda. Toto očkování jsem rok odkládala a pak toto :(
ona bohužel byla naočkovaná v inkubační době, takže při očkování neměla žádné příznaky blížící se nemoci. Proto si říkám, že asi nebude jediná, kdo to takhle ,,schytal" předpokládám reakci bouřlivější a taky jsem vyčetla, že by se při očkování MMR neměla teplota srážet přípravkem s obsahem paracetamolu. (Panadol...)
@teerka presne tak pri reakcich na ockovani by se nemel podavat panadol jestli muzu doporucit pred dalsim ockovanim dat homeopatika vetsinou se davaji thuya ocicidentalis 9CH a nebo primo urcene na tu vakcinu a fakt pockat az bude dite uplne zdrave.je mi jasny ze je to nekdy tezke odhadnout hlavne at je mala brzo v poradku 😉
Ani bych se nebál reakce jako takové, ale spíše toho, že se ta nemoc protáhne. Očkování snižuje obecnou obranyschopnost. Snad vše bude OK.
ahojky je mi lito e mala takove reakce ale v prvni rade se nemela vubec ockovat kdyz je nemocna.a reakci si myslim muze driv nez za tech 7-10 dni.asi jsem te neuklidnila.hlavne at je mala brzo v poradku