Kontrola teploty po očkování. Jak často?

26. črc 2022

Ahoj prosím rychlý dotaz - jak často kontolujete po očkování teplotu? Před každým kojením? A ještě se chci ujistit - ve 3 měsících se 0,5°c v konečníku už odečítá že jo? Diky moc

bara88
26. črc 2022

V konečníku se odčítání vždy ale teda nikdy sem po očkování teplotu nekontrolovala

tahejhula
26. črc 2022

Neodečítám a funguje to normálně, záleží jak měříš. Detailně to řešit nebudu. Po očkování jsem měřila jen když se mi zdálo, že je nějaký problém. Dítě bylo na dotek teplejší, více plakalo, bylo naopak nezvykle spavé, apod.

bara88
26. črc 2022

@tahejhula v konečníku se ale odečítá

tahejhula
26. črc 2022

@bara88 ale nemusí.

bara88
26. črc 2022

@tahejhula nemusí no🙂 ale pak máš teplotu špatně změřenou

tahejhula
26. črc 2022

@bara88 myslet si to samozřejmě můžeš.

bara88
26. črc 2022

@tahejhula tak logicky máš v řiti vyšší teplotu že

tahejhula
26. črc 2022

@bara88 a úplně logicky ten rozdíl není konstantně polovina stupně. Čímž tuto zcela zbytečnou debatu uzavírám. Zkušenost je v tomto nadevše.

emillyhk
26. črc 2022

Měřím jenom když se mi to nezdá, půl stupně odčítám.

lv
26. črc 2022

Nikdy jsem jen tak preventivně nekontrolovala, stačilo dotykem, že není dítě teplé a až v případě podezření jsem měřila.

martiniquest
26. črc 2022

Jako preventivne merit nebo jak? Pokud kojim, velice dobre dotykem na prsu citim, ze ma dite vyssi teplotu, pak eventualne domeruju.

jannym
26. črc 2022

Merim jen kdyz mam pocit ze je neco spatne, ditw je horke, spave nebo extremne ovrnene atd. Jen tak jen protoze bylo ockovano bez priznaku nepohody nemerim

klokanka31
26. črc 2022

Odečítá se. Já měřila jak mě to napadlo, třeba jednou dvakrát za den.

lenerka1
26. črc 2022

Preventivně teplotu nekontroluju, člověk to pozná dotekem, že je něco jinak, a pak si beru raději bezkontaktní. Nemusím mít teplotu změřenou přesně, +- 0,5 stupně nevadí, spíš se orientuju podle chování dítěte, zda srážet či ne.