Jde po 1. dávce Hexa naočkovat Pediacel ve schématu 2+1?

lenkalenka666
5. lis 2015

Nevíte prosím náhodou někdo jestli jde po 1.dávce infanrix hexa naočkovat peciacel ve schématu 2+1? Bohužel až teď jsem našla a zjistila, že obsahuje méně hliníku a ostatního sajrajtu. Moc děkuji.

lavita
5. lis 2015

ale v pediacelu není žloutenka

keeshka
5. lis 2015

No jo, taky se mi více zamlouval, ale http://www.vakciny.net/AKTUALITY/akt_2015_09.htm je v ČR nedostupný 😖 . Je tam i popsáno jak se očkovalo díky výpadku, z čehož mi vyplývá, že se nedá takhle míchat

lenkalenka666
autor
5. lis 2015

Jj, to vím, žloutenku bych nechala pak naočkovat zvlášť.

lenkalenka666
autor
5. lis 2015

keeshka@no jo, teď jsem si to přečetla, ono by to asi šlo očkovat potom tím pediacalem, ale vzhledem k tomu, že není dostupný, tak je to asi vyřešené ☹ což mi docela mrzí, protože bych ho bývala dala mnohem raději.

keeshka
5. lis 2015

@lenkalenka666 jojo, to já právě taky. Tak jsem alespoň taky zvolila 2+1 s pozdějším začátkem. No, je diskutabilní proč najednou Pediacel zmizel z trhu 🤐.

lavita
5. lis 2015

tak dej tu hexu 2+1 aspon, to by šlo,ne? my jsme to tak dali

lenkalenka666
autor
5. lis 2015

lavita@tu mi už jsme dali právě v půl roce a teď máme jít v 8 měsích na další, ale přemýšlím, že to posunu až na 10 měsíc, akorát jsem se dočetla o tom pedicialu, že je šetrnější, ale zase je fakt proč zmizel z trhu jak píše keeshka 😖

lenkalenka666
autor
5. lis 2015

keshka@a jak vy máte rozložený očkování?

keeshka
5. lis 2015

@lenkalenka666 schéma 2+1 - 1. dostala v 8. měsíci, 2. v 9.měsíci a třetí bude bůh ví kdy 🙂