Jaká vakcína místo Hexy?

sarkasarkasarka
3. dub 2018

Rada bych poprosila o vase napady, jakou vakcinu pouzit misto Hexy. Pediacel a Infanrix nejsou pry na trhu. Mate nekdo prosim nejaky postreh z posledni doby? Diky Sarka

hz
4. dub 2018

Hexacima.

swetlusska
4. dub 2018

Infanrix už zas není? Nám ho dávají..

sarkasarkasarka
autor
4. dub 2018

vcera nam Dr. oznamila, ze pry Hexavakcina je jedina moznost. Zkusim zagooglit a zjistit, zda by se Infantix prece jen nedal sehnat

sowelo26
6. čer 2018

Infanrix je trislozkova vakcina a ta je, neni infanrix hexa

verusky
6. čer 2018

@sarkasarkasarka ja dala setrenejsi hexacimu, nic jineho jsem nesehnala, ockovala jsem skoro ve dvou letech syna a starsi skoro trilete dceri dala hexavakcinu. cekala jsem dva roky na pediacel a nic, ockovat jsem musela kvuli skolce a vse probehlo uplne bez problemu (jak to dite je starsi, mnohem lepe nez u mimina poznas, jestli je fit- coz je zaklad pro bezproblemove ockovani).

sarkasarkasarka
autor
14. čer 2018

U starsiho jsme take davali Pediacel, posledni davku jsme malem nesehnali. Je skoda, ze rodice nemaji vetsi moznosti volby ohledne ockovani. Proste dostanete Hexu a sbohem....

sarkasarkasarka
autor
4. pro 2018

@sowelo26 Mohu se zeptat, zda vite, kde se da trislozkovou vakcinou ockovat? Vsichni osloveni pediatri mi tvrdi, ze je pouze sestislozkova vakcina mozna. Moc diky a pekny den

sowelo26
5. pro 2018

@sarkasarkasarka i u pediatra... Jenza vetsina jich rekne, ze to neni mozne, protoze je to jednodussi... Infanrix je k dispozici jen v balenich po deseti kusech, hradi to rodic, pokud dava na vlastni zadost a pokud nema dalsi zajemce, nema jistotu ze je uda... Tak proc si pridelavat starosti. Ale jsou i vstricni lekari, co zajisti a naockuji, vim o hodne maminkach, co jim ockuji...

xtina123
1. únor 2020

xtina123

Dnes v 20:28

Holky, svého prvního syna jsem nechala očkovat Pediacelem. Teď chci pro druhého taky a uvazuji, ze si přes jednu lékárnu nechám objednat Pediacel z Kanady. Jedno balení je ale 5 ampuli a mně stačí 3. Takže bych objednala pro celkem 5 miminek. Měl by také někdo zájem?

sowelo26
1. únor 2020

@xtina123 jen nezapomen dodat, ze ti musi byt na recept od lekare a jit to pres nej ci lekarnu, jinak je to protizakonne jednani

xtina123
1. únor 2020

@sowelo26 Píšu, přes lékárnu a od doktora recept budu mít taky

sowelo26
1. únor 2020

@xtina123 ty jo, ale ty ostatni ho musi mit tez, co ho budou pripadne chtit... A i ostatni to musi vzit z te lekarny nabo pres dr,tak je to mysleno, ne ze to budes mit ty doma atd.

puhelin
1. únor 2020

Hexavakcina je rezim, ve kterem se ockuje - 6 (hexa) nemoci nahednou. Vakcina je bud Infarix Hexa nebo Hexacima. Ja ockuju Hexacimou.

puhelin
1. únor 2020

@xtina123 Ja bych to vzala, jenze nas dr. odmita prevzit vakcinu, u ktere nema garantovanou teplotu prevozu od dealera k nemu do lednicky :/