Rada bych poprosila o vase napady, jakou vakcinu pouzit misto Hexy. Pediacel a Infanrix nejsou pry na trhu. Mate nekdo prosim nejaky postreh z posledni doby? Diky Sarka
Infanrix už zas není? Nám ho dávají..
vcera nam Dr. oznamila, ze pry Hexavakcina je jedina moznost. Zkusim zagooglit a zjistit, zda by se Infantix prece jen nedal sehnat
Infanrix je trislozkova vakcina a ta je, neni infanrix hexa
@sarkasarkasarka ja dala setrenejsi hexacimu, nic jineho jsem nesehnala, ockovala jsem skoro ve dvou letech syna a starsi skoro trilete dceri dala hexavakcinu. cekala jsem dva roky na pediacel a nic, ockovat jsem musela kvuli skolce a vse probehlo uplne bez problemu (jak to dite je starsi, mnohem lepe nez u mimina poznas, jestli je fit- coz je zaklad pro bezproblemove ockovani).
U starsiho jsme take davali Pediacel, posledni davku jsme malem nesehnali. Je skoda, ze rodice nemaji vetsi moznosti volby ohledne ockovani. Proste dostanete Hexu a sbohem....
@sowelo26 Mohu se zeptat, zda vite, kde se da trislozkovou vakcinou ockovat? Vsichni osloveni pediatri mi tvrdi, ze je pouze sestislozkova vakcina mozna. Moc diky a pekny den
@sarkasarkasarka i u pediatra... Jenza vetsina jich rekne, ze to neni mozne, protoze je to jednodussi... Infanrix je k dispozici jen v balenich po deseti kusech, hradi to rodic, pokud dava na vlastni zadost a pokud nema dalsi zajemce, nema jistotu ze je uda... Tak proc si pridelavat starosti. Ale jsou i vstricni lekari, co zajisti a naockuji, vim o hodne maminkach, co jim ockuji...
xtina123
•
Dnes v 20:28
Holky, svého prvního syna jsem nechala očkovat Pediacelem. Teď chci pro druhého taky a uvazuji, ze si přes jednu lékárnu nechám objednat Pediacel z Kanady. Jedno balení je ale 5 ampuli a mně stačí 3. Takže bych objednala pro celkem 5 miminek. Měl by také někdo zájem?
Hexavakcina je rezim, ve kterem se ockuje - 6 (hexa) nemoci nahednou. Vakcina je bud Infarix Hexa nebo Hexacima. Ja ockuju Hexacimou.
Hexacima.