Prosím pouze osobní zkušenosti s vašimi dětmi, žádné debaty o tom zda očkovat či neočkovat, ani zkušenosti typu že vaše známá to a to.. prostě jak snášela vaše miminka tato očkování 🙂
Díky!
My jsme byli zatím pouze na Hexa vakcíně a Priorix jsme odložili až budou Aničce 2 roky. Všechny 4 dávky hexy jsme měli bez reakce. Odstup mezi 1., 2. a 3. dávkou byl vždy 2-3 měsíce a mezi 3. a 4. dávkou 9 měsíců 😉
Máme naočkované oboje ve schématu 3+1 (každá vakcína byla očkována zvlášť) a naprosto vpohodě bez reakce. Máme za sebou celé schéma.
Syn měl dokonce hexu, Synflorix a Rotarix (dneska bych to už asi všechno dohromady nedala) a vždy bez reakce, akorát poprvé jeden večer teplota 38, jinak nikdy nic.
Prvni syn mel hexu a prevenar a vse naprosto ok az posledni tj 4 davku mrl trochu teplotu. Druhy mel hexu posunutou na 6m, byl predcastne a taky 2 ok, mel jen teplotu a nic zasadniho.Dalsi jsou na poradu. A mmr starsi jsme ani nevedeli, ze byl ockovany 🙂
Dávali jsme hexu+synflorix+rotarix, první dávka na devíti týdnech úplně bez reakce, další dávky podle očkovacího kalendáře, jen ta poslední o týden odložena kvůli viroze. U těch pak bývala večer v den očkování mírně zvýšená teplota, pod 38, jinak bez reakce. I MMR proběhlo bez reakcí.
Hexa+ prevenar v pohode
Bez reakce, možná někdy zvýšená teplota, ale popravdě si to moc nevybavuju, takže to nemohlo být nic hroznýho.
starší syn špatně. Asi 10 dní horečky, 40ky, 100 kontrol a váhání u dr., nakonec se z toho vyklubala 6á nemoc, osypal se a dr. vítězně řekla, že to je ono. Nekombinovala bych víc, u mladší dcery jsem už dala odstup.
Vyborne, zadne problemy ani teplota, neni vubec ceho se bat🙂 Jen v noci vzdycky dobre spala🙂
velmi velmi zle, přesto dostala bývalou pediatrou druhou dávku tohoto koktejlu, nebudu to celé popisovat a léčila se na imunologii 3 roky.
NIKDY!!!! Můj druhorozený nikdy nedostane ani kombinaci, ani Prevenar. Má jen základní Hexu, ale ve schématu 2+1
obě děti bez reakce
Hexa+Prevenar 13+Rotarix v pohodě. Jen ten den aplikace drobet víc pospávala a při třetí dávce zvýšená teplota
bez problému, možná jen zvýšená teplota.
V pondělí náš 3-měsíční synek dostal 1. hexu a byl úplně v pohodě. Vůbec jsem na něm nepozorovala žádnou změnu, ač jsem ho sledovala jak ostříš. Starší dcera byla většinou po očkování spavější.
Všechny očkování vc hexy v pořádku. Zadne komplikace.
Hexa a Prevenar snesl v pohodě. Jen u prvního očkování u Hexy měl zvýšenou teplotu a byl mrzutý, jinak to zvládnul krásně.. MMR nás čeká za týden tak doufám, že i u něho tak lehce propluje 🙂
U obou dcer mam hexu a synflorix a vse bez vetsich reakci ..naockovane to meli v jeden den a mely max. zvysenou teplotu a nekdy hrcku v miste ockovani ktera se sama vstrebala do tri ctyr dni..
Ahoj, u nás všechna povinná i vybraná doplňková očkování bez reakce. Jen první den lehce zvýšená teplota a trochu mrzoutek, v místě vpichu malá modřinka, ale jinak OK.