Zdravím maminky 🙋🏻♀️
Zajímá mě, zda má někdo podobnou zkušenost s ockovanim hexa vakciny.
Malej je očkovany ve schématu 3+1, byl ockovan od minulého roku, první 3 vakciny byly infanrix hexa a teď ve středu, když jsme byly na roční kontrole a poslední vakcine, dostal hexacimu. Mohou se tyto dvě vakciny vůbec takhle "michat"?
Já jsem si toho všimla až doma v očkováku a už jsem se nedovolala, trošku mě to znepokojilo, naše sestra ke totiž dost zbrkla, tak si říkám, jestli se třeba nespletla 😏
Nevím o míchání, ale haxacimu nyní zavádí plošně, kvůli zemím EU. Užívá se jinde ve světě běžně a tak to chtějí sjednotit. My najedli rovnou na Hexacimu.
Ano, potvrzuji, očkuje se nyní Hexacimou. Nicméně naše Dr. zjišťovala, čím byla dcerka očkovaná předtím, takže možná ještě má i Infa pro své pacienty na přeočkování. Záleží asi na Dr...
Může, my to měli taky přesně takhle. Prostě místo 4 látek (Infanrix) dítěti teď píchli 6 látek (Hexa). Pokud je už silnější a zdravý, tak tohle zvládne.
@swetlusska super, děkuji 😊
Už to nemá tolik natekle, ale stále to.ma červené, ne tolik...tak ju aby to měl v pohodě 🙏🏻
@sonik8721 Ahoj, my to měli opacne, sice 2+1, ale první dve davky Hexacimu a protože ji špatně snášel, tak jako poslední mu doktorka dala Infanrix a říkala, že je to jedno, že se to míchat může 😉.