Jak dlouho můžu horečku či zvýšenou teplotu přisuzovat očkování? Do kdy by to mělo odeznít? Byli jsme na třetím Prevenaru a malej má poprvé reakci na očkování, v noci teplota 40, po čípkách klesla na 38-38,5. Jak dlouho může to očkování teplotu zvyšovat a kdy už by to mohlo být něco jiného (nachlazení nebo tak). Zatím nemá žádné jiné projevy jako rýma, kašel. Díky.
Konkrétně u nás (o ostatních to je individuální) pokud se horečka neobjevila večer pak už vůbec. A když už jsme horečku měli tak vždy trvala max. jeden den.
Jednou jsme měli ten den večer lehkou zvýšenou a ráno ok, podruhé také ten den večer horečka a měl horečku dva dny. Oboje po Hexe.
Naše pediatrička říká, že horečka po očkování je max. 2 dny, pak už by neměla být.
u nás horečka vždy po každém očkování a trvá 2dny a třetí den už jen lehce zvýšená teplota,4.den bez teplot.
Když už nějaká reakce byla, tak max. 2 dny.
Akorát po priorixu to teda bylo jiné kafe.... 😖
Syn měl jednou nebo dvakrát reakci na očkování a to horečku, dala jsem mu nurofen po 2 dny a pak to odeznělo. Myslím si, že teda tak max. 2 dny, více né, pak už by mohlo jít o nějako virozu např. Určitě zavolej pediatričce, pokud to bude pokračovat.
taky jsme měli teplotu,ale vždy šla srazit aspoň na chvíli...pokud by nešla srazit,tak bych šla určitě k doktorovi
syn mel furt horecku po ockovani, dala jsem mu Nurofen a bylo po vsem.
Zajímavé informace o očkování + veškeré potřebné odkazy, které se vám můžou hodit: www.stopockovani.estranky.cz
Ahoj, pro maminky, ktere jeste nejsou rozhodnute, zda a jake ockovani, pripadne otazky vyzivy deti, muzu doporucit prednasky, ktere se budou konat 10.11.2012 v brne. Informace najdete na webu www.zdravedetinase.webnode.cz
Petra
Mně doktorka řekla, že by reakce mohly být ještě 3 dny po očkování... Dala
mimču hexu a synflorix najednou... Nám vyskočila teplota jen první
noc a srazil to nurofen - naštěstí mě doktorka upozornila, ať ho koupím...
a dám případně po šesti hodinách. A večer jsem dala, v noci ještě jednou a
ráno už dobrý.
Nám taky doktorka říkala, že může být až tři dny po očkování.
Ahoj maminky,
na MK máme takovou společnou knihovničku, kterou si tady s maminkama tvoříme a každá z Vás se do ní může přidat. Jsou v ní jak obecné informace o věcech týkajících se těhotenství, mateřství, tak hlavně Vaše cenné zkušenosti. 🙂
Máme v ní i téma Očkování dětí a protože Vy s ním máte už nějaké zkušenosti, myslíte, že byste mohly vložit svou vlastní zkušenost na https://www.modrykonik.cz/ockovani-deti ? 😉
Pokud svou zkušenost vložíte, pomůže to i ostatním maminkám, které právě prochází očkovacím obdobím se svými dětmi a nebo je teprve čeká, popř. se rozhodují mezi různými vakcínami, povinnými a nepovinnými atd. Díky Vám najdou zkušenosti na jednom místě přehledně a rychle. 🙂
Děkuji Vám a přeji krásný den!
Jennyska
Ahoj maminky,chtela bych se zeptat zda je mozne aby mela dcerka 5m po ockovani dnes jiz ctvrty den teploty , prvni den mela 38 a od te doby pres den max 37.7 a nebo uplne bez teplot porad ji to lita.Dostala hexa a prevenar naraz.dekuju
@radimek123 taky to teď máme už 3 den a stale 38 teplotu, tak snad to je z očkování ...
nam vzdy trvala teplota jen jeden vecr.Dopoledne mezi 10-11 mela vzdy ockovani, vecer uz mela zvysenou a v noci pres 39,ale po cipkach klesla a druhy den uz mela jen zvysenou tak 37,5...Odpoledne a vecer pak uz nic.