Dovoz Pediacelu z Anglie přes lékárnu Praha

xhamr03
26. únor 2016

Ahoj holky, potrebovala bych dcerku doockovat Pediacelem a dostupnost se odsouva. Je mozne ho dle Rozalio sehnat pres nemocnicni lekarnu, ale musi se koupit cele baleni 13ks. Mel by o toto nekdo zajem? Ja bych do toho sla a zaridila to, kdybych k sobe nasla dalsi zajemkyne. Detaily bychom pak dohodly. Pediatra mame na Sporilove.
http://www.rozalio.cz/index.php/aktuality/870-i...

xhamr03
autor
26. únor 2016

Na FB Rozalio to jedna pani uz pomalu organizuje, ze ma znamou magistru, tak se event hlaste sem a predam kontakt. 🙂

xhamr03
autor
26. únor 2016

Potiz je v tom, ze 5ks v baleni je neregistrovany pripravek dle CR legislativy, a to si maloktery pediatr vezme na triko naockovat, i kdyz jde o stejnou latku jako v baleni s 10ks. Mozna to naockuji v nejake nemocnici, tezko rict.

hz
26. únor 2016

@xhamr03 taky potrebujeme dat booster, zatim neni.. klidne bych do toho sla, jen nevim, zda by to pediatra brala, je to stara skola...
Ted nad tim tak premyslim a jsem vlastne rada, ze Pediacel neni, diky tomu odkladame MMR, musime pry pocka, az Pediacel bude....

xhamr03
autor
27. únor 2016

@hz A kolik vam je let? Nam nakonec pediatricka rekla, ze ji staci nase 2 Pediacely (mimochodem prvni v roce a druhy ve dvou letech...Petras mi na to dal palec vzhledem k okolnostem) a pak jedna MMR a na to nam da lejstro do skolky .. Mezi poslednim, druhym, Pediacelem a MMR dam odstup rok ci rok a pul.

hz
27. únor 2016

@xhamr03 asi myslis, kolik let je synovi-19m. ma dva Pediacely, v dubnu to bude rok od druhe davky. zatim jsem rada, ze Pediacel neni prave kvuli mmr..

xhamr03
autor
10. bře 2016

@hz. Jakoze nemuze dostat MMR, dokud nedoockujete Pediacel? Nam dr rekla, ze klidne muzeme zustat se dvema Pediacely a dat MMR jednou... Ze pak o.k.pro skolku..ale dceri bude v lete tri roky a ma dva Ped ;)

fxsid
30. říj 2016

Ahoj! Rád bych se zeptal, jak dopadl nákup vakcíny Pediacel v UK? Zdařilo se?
A existuje podobná možnost na nákup Infanrix ze zahraničí?
Díky

xhamr03
autor
31. říj 2016

Už jsme doočkováni, sehnala to sama lékařka přes distribuci.

sarkakolarova
20. dub 2017

Dobrý den, bylo by možné někde sehnat Pediacel a je to myslím ve schématu 2+1 že..? Děkuji