Dávaly jste před či preventivně po očkování Bexsero čípek?
Já dala cca 2,5 hodiny preventivně po očkování čípek Paralenu, jelikož po 1 dávce měla malá teplotu. No a teď jsem se dočetla, že to může poškodit nervovou soustavu, tak mám strach 🥺
Kde ses to docetla 🤔
Dala jsem na doporučení lékaře. Předem čípek a po 6 hodinách Panadol (i kdyby neměla horečku). Vše ok. 🙂
Mě toto nikdy doktor teda nedoporučil.
Kde si se dočetla? Normalne se Paralen dává.
Taky mě zajímá, kde jsi četla něco takového. Doporučuje se to přímo v příbaláku a radí to většina lékařů.
Na doporuceni lekarky jsem dala cipek paralenu pred ockovanim bexsera a pak uz nic… je ale pravda, ze mozna bych ani nemusela, syn na zadne z ockovani nikdy reakci nemel. Kazdopadne kazdy to ma jinak a treba kamaradky syn dostal take cipek pred ockovanim a pak mel 39 horecky. Nicmene bych teplotu srazela, az by se opravdu objevila
Nám byl doporučený čípek Paralenu po Bexseru nejen kvůli případné horečce, ale i kvůli bolesti. My teda všechny očkování dávali odpoledne, než jsme dojeli domů, tak už byl skoro večer, takže ho dostal a noc byla v klidu. Druhý den byl hodně plačtivý, tak dostal ještě jednou, evidentně se mu ulevilo, další už nebyl potřeba.
Buď v klidu, já dala Nurofen sirup a pak jsem taky četla, že to je "úplně blbý"...ty názory se různí, tak se nestresuj, bude v pohodě 🍀