Najdu tu nekoho z Jbc kdo taky čeká? Mám termín nekdy září 2021...
Já mám jeden den pocit, že to je ještě hrozně za dlouho a další den plaším, že se to hrozně blíží a musím něco připravovat 🙂 Příští týden jdu na 3. screening, tak jsem zvědavá, co mi k té placentě řekne.
@snehi Ahoj. Včera jsem byla za primářem a už mám taky termín na císaře. Ještě teda kontrola za 14 dní, jestli se náhodou nestane zázrak, ale nevypadá to. Placenta je moc nízko a dítě si rozmyslelo polohu a zas je tam napříč. Takže mám rezervačku na 7.9. Ty už víš termín? Jinak je mi dobře, nic moc mě netrápí a spíš mi to teď hrozně utíká.
@ardila mně řekl že u placenty centralis, to je placka úplně přes, se plánuje císař na 36tt. Aby nedošlo k masivnímu krvácení. Ale uvidíme, minule se malinko pohnula, třeba budu v pátek překvapená. Jinak i kdyby se hnula,holčička je pořád na příč, moc nevěřím,že se hne...tak to by byl císař,ale dýl, to by bylo fajn...
@snehi Polohu klidně může ještě změnit, času má dost. Já jí měla dlouho příčně, před 2 týdny na kontrole hlavou dolu, včera u doktorky zas příčně a než jsem se přesunula k primáři, tak byla hlavou nahoru. Dneska tam zas dělá psí kusy a kopance zas cítím jinak, takže zas bude nějak jinak. Jsem zvědavá, co mi řeknou za 14 dní.
@snehi Tak já si dneska šla k doktorce jen pro výsledky odběrů a říkám jí, že se tam to dítě pořád mele a že má nejspíš zas jinou polohu. Tak ona že koukneme, že je zvědavá. A už je zas hlavou dole a prý je možný, že si tam tu placentu hlavou ještě trochu posune a mohla bych pak rodit normálně. Takže to bude napínavý do poslední chvíle 🙂
@snehi Ahoj, já dneska byla na kontrole. Mám potvrzeného císaře, placenta nakonec jen 6mm od branky a riziko krvácení moc velké. Za poslední 2 tydny mě viděli 4 doktoři a všichni řekli to samé, takže není co řešit. Jinak mi taky není moc dobře, nezvracím, ale hodně mě pálí žáha a nemám vůbec chuť na jídlo, musím se nutit, abych vůbec něco snědla. Tak dej v pátek vědět.
@snehi Ahoj, nejsem přímo z Jbc, ale rodit tam budu a taky mám termín v září.