Zvětšení děložní sliznice. Máte zkušenost?

kristina1505
29. pro 2022

Ahoj holky , mate někdo zkušenost ?? Už měsíc špinim dnes sem byla na gynde a doktor mi řek ze mam zvětšeni děložní sliznice o 15 mm , prý zitra na krev a pak ný sem sla na kyretaž?? Tak nějak sem byla v šoku a vůbec sem se ho nemela ani jen odvahu zeptat se o co vlastne de a ted mi to vrtá hlavou mate někdo zkušenost ??

lencaa11
29. pro 2022

@kristina1505 krev asi chce skrz HCG zda není možné těhotenství pokud ne tak vás odešle na čištění delohy aby se se děloha vyčistila a mohla zas zacit fungovat vše co se odebere se posílá na hystologii aby bylo jasné že je vše v pořádku ...

kristina1505
autor
29. pro 2022

@lencaa11 dekuji za odpověď , takže jestli dobre chápu to co se odobere s toho mají zjistit jestli se nejedna o nádorové onemocnění ??

lencaa11
29. pro 2022

@kristina1505 všeobecně se to dělá vždy ta hystologie po čištění delohy teď záleží co napíše lékař důvod třeba možný myom ,cysta nebo jen skrz tu sliznici já byla už 2 krát jednou skrz silnou Ms a teď jdu skrz to že mi budou brát dělohu tak nejdříve chtějí mít čištění delihy před tím hotovou a vyndají mi tělísko u toho

kristina1505
autor
29. pro 2022

@lencaa11 já jsem po porodu 7 měsíci a pořad nemam upraveny cyklus i přes to ze nekojim a momentalne špinim a občas krvacim už měsíc , doktor jen řek že mam zvětšenou sliznici o 15 mm a že pudu na kyretaž, byla sem tak vydešena že jsem se ani nic nezeptala a teď mam s toho stresy proč mne tam posila kvůli čemu a co mne čeká 🤦🏻‍♀️, nikdy jsem se s tím nesetkala až teď

lencaa11
29. pro 2022

@kristina1505 je možné že se ještě sliznice nesrovnala atd ..není to nic co by se nedalo většinou je to jednodenní zakrok pak jste v 6 nedeli a pak na kontrolu k lékaři kde budou o výsledky myslím že lékař ví proč vás tam posílá