Ahoj, je to 9.den, co mám zpoždění MS - z toho před 2 týdny mě začalo bolet v podbřišku a týden před mě začalo pobolívat dost intenzivně, že jsem si fakt myslela, že už to dostanu. Vždycky mě to bolí max 3 dny a pak se MS dostaví, teď nic. Měla jsem naposledy nechráněný styk 13.2. - v menstruačním kalendáři mi to vyšlo na den ovulace, podotýkám, že žádná nehoda se nestala, byla jsem s klukem, který se při sexu v životě neudělal. Dělala jsem si dnes po druhé návštěvě toalety tt a zdá se mi, že negativní (přiložím obrázek), ale je mi to všechno divné, MS mívám pravidelnou, žádný stres nebo jiné obtíže nemám. Jinak k doktorce jsem už objednaná, ale všichni kolem mě stresují, tak budu ráda za další zkušenosti, informace. Protože než půjdu k doktorce, asi se zblázním. Ještě krom bolesti podbřišku mě bolela některý den dost hlava a cítila jsem si divně, prostě jsem na sobě cítila hormonální změnu, měla jsem nafouklé břicho, prsa a tvořilo se mi akné, takže jsem si myslela, že už to dostanu, ale pořád nic a do dnešního dne mě pobolívá podbřišek. Chvíli dost intenzivně, ale pak to zas přejde na pořád tak dokola.
Test by těhotenství už prokázal, negat test. Já měla ms přesnou na den a ani mě se nevyhlo to, že párkrát jsem musela na vyvolávací injekci nebo jsem to dostala 13. Den zpoždění třeba