Zpoždění menstruace, cítím se nafoukle

charlot16
12. črc 2017

Dobry den,chtěla bych se zeptat ohledně toho,ze už mám 7 dni zpoždění a přitom mám pocit jako bych v podbrisku měla balonek a cítím se tam strašně nafoukle... furt se tam něco ,,rovna" neví prosím někdo co to muže znamenat ??

valisovasara
13. črc 2017

Co test? Pravidelnost MS ? Takhle z oka ti tu nikdo nic neřekne..

charlot16
autor
13. črc 2017

Test jsem nedělala,a Ms mám někdy pravidelnou a někdy až 4 dny rozdíl

valisovasara
13. črc 2017

No tak na místě by byl asi test.. Ten by měl ukázat jestli to spoždění něco znamená nebo ne. To že se cítíš nafoukle nic neznamená.může to být příznak spožděné ms nebo i těhotenství to ti bez testu nebo vyšetření nikdo takhle neporadí :(

charlot16
autor
13. črc 2017

@valisovasara No jenže tady je problém ze na to věk nemám .... je mi 16... byl by z toho problém ... nevíte nějak jak udělat test třeba z něčeho doma ?

valisovasara
13. črc 2017

@charlot16 Test doma z ničeho neuděláš. Ten se musí koupit. Normálně zajdi do lékarny, nebo do nějakého většího obchoďáku a kup si ho sama. Nikdo se nic nedoví a nikdo se blbě koukat nebude. Doma ho jen ráno vklidu na wc počuráš a uvidíš výsledek. Hlavně klid 🙂

valisovasara
13. črc 2017

@charlot16 A ty si myslíš že jsi těhotná na základě toho že proběhl nechráněný sex chápu to dobře?

charlot16
autor
13. črc 2017

@valisovasara no když s tím testem je to těžký jediná lékárna co u nás je tak v ni pracuje mamky kamarádka a řekla by ji to. Proto je to těžké .. a velký nějaký kram tu nemáme. Ano přesně tak .. kvůli tomu se bojim,jako přítel se do mě neudělal,ale stejně máme strach oba...

jajinka007
13. črc 2017

@charlot16 Test si můžeš koupit třeba v Tescu a zaplatit ho na samoobslužné pokladně, takže s nikým nemusíš mluvit. Určitě lepší koupit test za cca 30Kč a moct to řešit, než čekat, co bude a pak už nemít na vybranou.

ireniq
13. črc 2017

@charlot16 a co naka drogerie, dm rosman... tam se test taky koupi.

valisovasara
13. črc 2017

@charlot16 Nebo si ho můžeš i objednat z netu. Nebo ti ho taky může zajít koupit někam přítel. Nebo si ho on může objednat domů. Jinak to hold nepujde. Nemluvě o tom že v 16 bys měla mít už svého gynekologa.. Takže se taky můžeš vyprdnout na test a zajít si rovnou k němu. Když žádného mít nebudeš tak si zajdi rovnou, udělá ti vstupní vyšetření a při obyč. spoždění ti píchne rovnou vyvolávačku..

charlot16
autor
13. črc 2017

Moc Dekuju za rady 😇 Nesmí se o tom dozvědět rodiče ... tak snad to nějak zvládnu zatím utajit ... moc díky 😇

martiina_k
13. črc 2017

@charlot16 no pokud jsi těhotná, tak se o tom zřejmě dozví velice brzo... Tak vyšli přítele, ať zajede test koupit někam do města.