Ahoj, jsem tu nová a mám otázku. Možná víc otázek.
Cyklus mam pravidelně cca 28 - 30 dní. Dneska je to už 37. den cyklu a tedy cca týden zpoždění. Testy negativní. 32. DC jsem po běhu našla hnědo růžový výtok, takže jsem počítala s tím že se mi menstruace rozjede, ale nic. Den poté opět po běhu mírné špinění. Celý týden, právě od toho cca 32. dne mám občas mírné a občas silnější bolesti v podbřišku a hlavně v kříži (což mívám jako PMS..)
Jsem už tak zpitomělá vším, možná si i vsugerovávám příznaky, jako je nafouklý břicho a tak..
K doktorce jdu hned v pondělí. Ještě bych ráda dodala, že jsem sportovně založená - běhám. Teď v květnu jsem běžela závodní maraton, který mě ke konci už dost vyčerpal..no a koho by nevyčerpal? Už před 5 lety jsem po maratonu měla zpoždění taky cca týden, ale už si nevybavuji jestli jsem měla podobný „průběh“.
Napadlo mě ale že by to mohla být i cysta která cyklus opozdila. Co myslíte? Stalo se někomu něco podobného? Díky
@tanova může to bejt vše od všeho maraton tělo se vyčerpalo,hormony ,cysta tělo je možná úplně bez šťávy