Zpožděná ms, cysta nebo těhotenství?

misa9898
16. čer 2022

Ahoj, dobrý den 🙂
Mešká mi ms 4. den, asi necelý týden zpět mě v práci v odpoledních hodinách začlo píchat od pupiku dolu a to i při čůrání, říkala jsem si, že asi nějaký zánět močáku? Nevím, nikdy jsem neměla, ale kamarádka která na to trpí říkala že ji spíš pálí a řeže což já neměla, no hlavně když jsem večer přišla domu tak nic nebolelo ani do teď tolik jak předtím ne. 3 dny mě občas píchne ale tak slabounce kolem pupíku, v podbřišku. Prsa nijak nebolí, jen občas večer cítím slabé bolesti. Záda v kříži bolí hrozně ale to zas přisuzuji k práci jelikož stojím. Test jsem ještě nedělala, počkám nejspíše do neděle zda se ms rozjede nebo ne.
Měla jste to některá stejně?
Děkuji

ivetkafek18
16. čer 2022

@misa9898 na to se neda nijak odpovedet dokud jsi neudelas test. Nemuzes vyloucit ani jednu moznost protoze vsechny jsou mozny. No zistis to jenom testem. Tady nema nikdo vesteckou kouli.

lencaa11
16. čer 2022

@misa9898 můžete to bejt cokoliv těhotenství ,může to bejt nějaká změna tak se zpozdila MS asi bych udělala test a uvidíte tělo není někdy stroj 😉

misa9898
autor
16. čer 2022

@lencaa11 nedalo mi to a test jsem si udelala dnes, negativní.

ivetkafek18
16. čer 2022

@misa9898 pak to muze byt cysta nebo jen spozdeni treba ze stresu nebo hormonalni vykyv, leky nebo neco?

misa9898
autor
16. čer 2022

@ivetkafek18 nejspíše stres který byl min měsíc ale ms jsem měla bez problému jako vždy přišla i na den přesně. Zítra ráno budu volat k doktorce, dnes mě opět píchalo v podbřišku a zamotala se mi hlava v práci.

lencaa11
17. čer 2022

@misa9898 klidně to těhotenství bejt může jen je ještě brzy může to bejt cokoliv lékař bude vědět víc 😉

ivetkafek18
17. čer 2022

@misa9898 tak mozna byvh si skusila jedte jeden test pro jistotu. Kdyz bude negativni tak to nemuze byt tehotenstvi. Priznaky zacnou az kdyz uz v tele mas hormon hcg. Takze toceni hlavy a bolest by byly dusledkem hormonu. Muzes mit nizkej tlak nebo nemas anemii? Ja mam a deje se to obcas. Urcite zajdi k lekari at te prohlidne. Ten uvidi zda li si tehotna nebo jestli nemas cystu nebo neco jineho. Kdyz ne tak to bude jen stres 🙂 ten dokaze rozhodit cyklus taky