Ahoj, dobrý den 🙂
Mešká mi ms 4. den, asi necelý týden zpět mě v práci v odpoledních hodinách začlo píchat od pupiku dolu a to i při čůrání, říkala jsem si, že asi nějaký zánět močáku? Nevím, nikdy jsem neměla, ale kamarádka která na to trpí říkala že ji spíš pálí a řeže což já neměla, no hlavně když jsem večer přišla domu tak nic nebolelo ani do teď tolik jak předtím ne. 3 dny mě občas píchne ale tak slabounce kolem pupíku, v podbřišku. Prsa nijak nebolí, jen občas večer cítím slabé bolesti. Záda v kříži bolí hrozně ale to zas přisuzuji k práci jelikož stojím. Test jsem ještě nedělala, počkám nejspíše do neděle zda se ms rozjede nebo ne.
Měla jste to některá stejně?
Děkuji
@misa9898 pak to muze byt cysta nebo jen spozdeni treba ze stresu nebo hormonalni vykyv, leky nebo neco?
@ivetkafek18 nejspíše stres který byl min měsíc ale ms jsem měla bez problému jako vždy přišla i na den přesně. Zítra ráno budu volat k doktorce, dnes mě opět píchalo v podbřišku a zamotala se mi hlava v práci.
@misa9898 tak mozna byvh si skusila jedte jeden test pro jistotu. Kdyz bude negativni tak to nemuze byt tehotenstvi. Priznaky zacnou az kdyz uz v tele mas hormon hcg. Takze toceni hlavy a bolest by byly dusledkem hormonu. Muzes mit nizkej tlak nebo nemas anemii? Ja mam a deje se to obcas. Urcite zajdi k lekari at te prohlidne. Ten uvidi zda li si tehotna nebo jestli nemas cystu nebo neco jineho. Kdyz ne tak to bude jen stres 🙂 ten dokaze rozhodit cyklus taky
@misa9898 na to se neda nijak odpovedet dokud jsi neudelas test. Nemuzes vyloucit ani jednu moznost protoze vsechny jsou mozny. No zistis to jenom testem. Tady nema nikdo vesteckou kouli.