Zdravím, nemáte někdo zkušenosti, že by se vám opozdila menstruace, která měla dojít v měsíci, ve kterém jste prodělaly COVID?Mohla jsem si předtím nařídit hodinky, vždycky jsem to měla snad na hodinu přesně a teď najednou 4 dny nikde nic. Těhotná nejsem 100%. Ach jo.
@malinkaelinka jo?Já práce nic takového nepozorovala nikdy, tak mě to zaskočilo...jako ke fakt,že jsme byli celá rodina dost ve stresu,nebyla to u některých úplně jednoduchá záležitost...tak že by i ten stres přispěl...
Mě se opozdila po covidu asi o 5 dní.
Po prodělání covidu jsem měla menstruaci o týden později.
Mě úplně vynechal jeden cyklus. V prosinci jsem to dostala, v lednu nic a pak až v únoru.
Moc všem děkuju za odpovědi, trochu jsem se uklidnila, že to bývá...nebývám nemocná, tak si nepamatuju, kdy naposledy by se to stalo
Tak 2 týdny po termínu jsem to dostala,takže asi tělo opravdu oslabil ten COVID tak,že tuhle "srandu" odložilo.
Mě covid úplně rozhodil cyklus!!! V podstatě mě posunul k přechodu 😕
Mám 5 měsíců po covidu a cyklus mám rozhozený pořád. Ten první měsíc jsem to chápala, tělo mělo nápor, měla jsem horečky, ale takhle dlouho? Těhotná nejsem. Máte někdo zkušenosti s dlouhodobými problémy s menstruačním cyklem po prodělání?
Mně jakákoliv tělesná nepohoda ovlivní cyklus.