Dobrý den ženy,
Mám dotaz. Dá se nějak zmírnit bolesti z ovulace? Po druhém porodu poznám jak hodinky, kdy ji mám a je to šílená bolest,jako při MS. 😕 Nechci se vyloženě ladovat léky na bolest,ale pomohl třeba nějaký čaj i na úpravu cyklu? Třeba maliník,kontryhel?
Cykly mám nepravidelně dlouhé 30-40DC a při MS,taky trpím jako pes. Zas nechci něco,co by mě to rozhodilo úplně.
Časem bych chtěla i nějaký přípravek na podporu těhotenství,dočetla jsem se o Inofilic nebo tak nějak.😀
Díky za rady a tipy.
@michaelarousova ahoj, mužu se zeptat jak ti gynex ublížil?
@lalolita Gynex mi cyklus uplne rozhodil a bylo mi po nem zle. Ms byla nepravidelna a bolestivejsi.
Cyklus mi pomohl srovnat kontryhel a malinik, ale vy pisete, ze mate bolestivou ovulaci, takze to bych vam tuhle kombinaci rozhodne nedoporucila, protoze prave kontryhel a malinik mi nastartoval tak silnou ovulaci, ze jsem si nemohla pomalu ani sednout 😀 Ucel to splnilo, otehotnela jsem hned, cyklus to srovnalo krasne. Ale proti bolestive ovulaci tedy ne-e.
@lalolita me pomohl drmek☺️ Zkousela jsem i gynex ale to me spis ublizilo nez pomohlo☺️ Mela jsem to tedy jen na zklidneni bolesti jak u ovulace tak i pred ms ☺️