Ahoj všem, ráda bych znala vaše zkušenosti se změnami prsou během cyklu. Já kromě změn co se týkalo kojení nikdy žádné změny ani bolesti nezaznamenala... V posledním cyklu mě prsa brněla (podobně jako když se nalévala mlékem) přibližně v době ovulace. Vím že to může souviset jak s ovu tak s přicházející MS. Jenomže já mám to brnění ještě pořád a to už jsem 5DC... Co si o tom myslíte? Máte s tím nějaké zkušenosti?
Mě bolí prsa od ovulace až do začátku menstuace. Mám je natekla,citliva,že ani podprsenku nesnesu. Ale nikdy sem to takhle neměla až snad poslední rok
@hanzbl00
@kris_kubko
tak to mě bolely jen dvakrát v životě a to když se mi ucpal mlékovod, jinak nikdy 🤔 a když jsem si googlila to "brnění" tak mi to pořád házelo jen diskuze nebo články o bolesti ale jak říkám, mě nic nebolí, jen tak dvakrát za den ten pocit jakoby se nalévaly, takové mravenčení...
No když si tady tak pročítám ty diskuze a koukám jak často se MS dostaví i v těhu tak si nejspíš koupím další test (pokud to brnění nepřestane) 🤔😁 Poslední MS se totiž dostavila dřív než obvykle, kdyby byla pravidelná jako všechny tak bych to měla dostat až za 2 dny...
@makmak28 od ovulace obvykle začínají bolet a že bolí pekelně... Do konce menstruace. Jsou těžké, citlivé a fakt hodně bolavé. Takový změny v závislosti na cyklu přišly az po dětech.