Ahojte holky,
doktor mi zjistil změny na čípku a čekám na další testy někdy v lednu. Kamarádka mi říkala, že to celé dost souvisí s imunitou a může se to zlepšit nebo úplně vymizet. Nemáte některá prosím radu nebo tip na nějaké prášky nebo gely, které by mi mohly pomoct? Mám z toho vážne strach. Děti ještě nemám, tak nevím, jrstli by těhotenství případně mohlo pomoct.
Děkuji moc za všechny rady 🙂
T.
@kuliocko2 mám zkušenosti. Jednou mi vyšla cytologie na 3, i když jsem vždy měla jedničku. Na doporučení sestřičky jsem užívala Wobenzym a po 3 měsících jsem opět měla jedničku. Teď jsem byla na operaci křečových žil a zase jsem ho užívala a opět super. Bez otoků, velké podlitiny zmizely velmi rychle. Te´d se dělá Phlobenzym, je více koncentrovaný a nemusí se ho jíst tolik ( jedla jsem jich 6 denně ). Opravdu s čistým svědomím doporučuji.
@kuliocko2 ahojky , mě vyšla špatná cytologie a hned potom jsem zjistila ,že jsem těhotná . Dr mě poslal do nemocnice na COP a tam mi vzala Dr kousek čípku a něco se jí tam nelíbilo ,takže mám onkologický dohled . Na těhotenství to vliv nemá pokud to doktor zachytil včas . Zvážila bych taky kontrolu partnera a následné očkování ale to záleží ,jaký máte přesný nález . Mě budou sledovat a bylo mi řečeno že po porodu může problém vymizet .
Já mám v plánu začít brát Indonal,ale ještě kojim,tak nemůžu. Ale chlap to brát může,preventivně. I oni jsou prenašeči. Mám po konizaci před dvěma roky a pořád nejsou výsledky čisté. A hlavně nekouřit,to je na čípek nejhorší.
Mně doktor doporučil hlivu ustricnou a je fakt, že mám od té doby nález dobrý
Nález může být po opakování opět v pohodě, osobní zkušenost.
A jaké změny?mě nejprve Dr jen sledovala a nakonec poslala na konizaci,tehdy sem měla jen dceru.po konizaci sem v pohodě otěhotněla znova,narodil se syn,no teď sem těhotná potřetí 🙃bude to dobré 😊