Změnila se vám po porodu menstruace?

19. led 2022

Změnila se vám menstruace po tom, co jste porodily?
Myslím, co se tyce intenzity krvácení a bolesti?
Já to teď dostala po porodu poprvé a mám pocit, ze umru 😅
Predtim jsem měla menstruaci vždycky slabou a téměř jsem nevěděla, ze ji mám, nikdy mě nic nebolelo. Teď je to teda masakr 🙈 Je to normlani?
Pripadne neptaly jste se doktora, proč to tak je?
Diky

cilkat
19. led 2022

Může se to ještě i srovnat. U mě po obou porodech nástup cyklu horší, ale během pár měsíců se "zajelo" stejně, jako před otěhotněním.

michaelarousova
19. led 2022

Po prvnim porodu se nic nezmenilo sle po druhem je to teda mnohem horsi …silne krvaceni a i to dele trva…doufam,ze se to zas vrati do normalu

sebinka123
19. led 2022

U mě se změnila po každém porodu. Co do intenzity, tak i do frekvence. Po prvním dítěti jsem ji měla po 30,31 dnech. Teď po 4 dítěti uz po 22-24 dnech. Co se týká intenzity, tak po vaginálním porodu to bylo vice méně stejné, ale teď po posledním císaři je to teda šílený. 2, 3 ms se bojím jít nekam dál od domu.

eviicka
19. led 2022

Já bych horší menstruaci snad už mít ani nemohla. Před porodem tři dny na práškach (pokud ne tak bolesti srovnatelné s porodními), velká intenzita. Ta intenzita zůstala, ale bolesti zmizely - snad už nadobro.

pajulisek
19. led 2022

Já zase pravý opak,dřív jsem měla menstruaci silnou a velice bolestivou a po porodu ji mám slabší a skoro žádné bolesti

aselluska
19. led 2022

@pajulisek taky jsem měla po porodu lepší cyklus

jako_mala_holka
19. led 2022

Mně se po porodu změnila, mám ji silnější, ale břicho mě prakticky nebolí, mívala jsem to slabší a o dost větší bolesti... Cyklus naprd furt 😄

properjoey
19. led 2022

Já po porodu musela i na zastavení krvácení, nakonec to pomohlo na jeden den, ta první menstruace trvala 3 týdny, v noci co 2h vzhůru 😔další už byla lepší, ale celkově byla po obou porodech silnější a delší, po několika letech ( nebo že už jsem stará 🤣) je to lepší, jeden den peklo, ale do 4-5 dní je klid...

veroniqess
19. led 2022

První a druhá po porodu horší, ale pak zase jako vždycky 😊

zuzkasim
19. led 2022

Ano, změnila. Po první ani druhém porodu k lepšímu, po třetím porodu dost k horšímu.

autor
19. led 2022

Achich, to jste mě teda vůbec nepotesily 😅

zuzekk
19. led 2022

Ano, nejdřív silnější a delší, po dvou letech stále silná ale krátká (2-3dny)

me_druhe_ja
19. led 2022

Změnila. Předtím jsem měla velký bolesti první 1-2dny a dva dny jsem fakt hodně, ale hodně silně krvácela. Pak najednou stop a 4.den už skoro čisto. Po porodu nemám vůbec žádný bolesti, jen Naprosto malinký bolení břicha, ani zdaleka nekrvacim tak silně, ale zato krvácím skoro týden, než je úplně cisto. Jinak délka cyklu se nezměnila, furt těch 26-28dni.

janule0123
19. led 2022

Od porodu nepotrebuju algifen 😂 nekojila jsem … ale cyklus se upravil tak 10mesicu po porodu.. což mě překvapilo, vzhledem k nekojeni

hasara33
19. led 2022

To se zase srovná 😉 já jsem taky cca půl roku po porodu měla menstruaci silnou a bolestivou na což jsem vůbec nebyla zvyklá (předtím jsem téměř vždy o ms nevěděla a měla jsem jí slabou) no a pak ten cca rok od porodu to bylo zase ve starých kolejích 😉

mishka87
19. led 2022

Může se to srovnat, ale já jsem na tom stejně jako před těhotenstvím. Stejně silná a i stejná jednodenní bolest. Stále nepravidelná. Jediné co vnímám jinak a víc je ovulace.

makkyv
19. led 2022

Já zatím čekám, od těhotenství jsem ji ještě nedostala (14 m dcerka) takže jsem zvědavá!😩😀
Ale kamarádka ji má pravidelně - má 3 děti a po každém porodu prý horší 🙄

veru181
19. led 2022

U mě taky horší a doktorka říkala, že je to normální.

arwene
19. led 2022

Horší. Po dvou vaginalnich porodech se prodlouzila a zintenzivnila. Kdyz uz jsem to dopracovala k 8-10dnum krvaceni v delce (cyklus 28dni) a z toho 2. -4. den v intenzite 1 vlozka za 1-1,5h, tak jsem to poresila hormonalnim teliskem. Ted uz jen par dni spineni v mesici a verim, ze az se to zajede, tak budu mit pokoj zcela. Uz to neslo toto.

leniczka23
20. led 2022

První a druhá masakr u obou dětí,mpak se to začlo zas rovnat a do půl roku jsem byla na svém, tedy max 4 dny a silnější jen jeden den.
Srovná se to. Vydrz.

ondul
20. led 2022

Prvni pul rok byla strasne silna, za to pravidelna na hodinu. Po dvpu letech uz je stejne slaba jako pred tim, ale presna pravidelnost zustala.

lenerka1
20. led 2022

JO změnila, co do intenzity, tak je určitě silnější, délka stejná, ale totálně bezkřečová bezboletsná, vůbec netuším, že dorazila, žádné varování předem, takže mě to trošku znervózňuje 🙂

gracinka7
20. led 2022

Jo. Dvěa dny špiním, pak je 5 dní silná a bolestivá. Dříve 5 dní v klidu a bez špinění.