Ahoj, jelikož mi už třikrát byl z nějakého důvodu zrušet termín prohlídky u gynekologa zkusim se zeptat zda máte podobnou zkušenost.... Jsem po jednom UPT a dvou vaginálních porodech (2016, 2018)
Nějakou dobu (pár měsíců) mě bolí břicho v oblasti podbřišku zhruba v polovině menstruačního cyklu (časově by to asi odpovídalo ovulaci) bolest je zhruba jako při menstruaci. Tento měsíc se menstruace dostavila s nějakou menší intenzitou, začala lehce nahnědlým výtokem, co do intenzity krvácení tak je to tak 4x méně bolest, která zpravidla byla první tři dny byla méně intenzivní a trvala jen jeden den...…
Jde mi o to jestli jste to někdo zažil podobně - četla jsem, že po porodech může být MS slabší intenzity. Jinak potíže nemám, tak jestli mám hrotit prohlídku (termín mám 17.4. a obávám se, že mi to zase zruší pokud to nebude akutní)
@betelgeuzz dekuju...me to prave prekvapilo...bala jsem se nejakych cyst apod....
Po porodu mívám taky bolestivou ovulaci, je to tak jeden den asi uprostřed cyklu, někdy je to silnější, že to cítím při každém kroku, někdy mírnější, že to skoro nepostřehnu.
S menstruací neporadím, kdyby šlo jen o jeden cyklus, asi bych neřešila, kdyby pokaždé, tak ano.