Ahoj holky, možná blbý dotaz... Ale nemáte někdo zkušenost se zkracováním menstruace? Kdysi jsem ji měla osm dní, po druhém porodu se ustálila na pět, ještě nedávno jsem ji měla 4 dny, a poslední dvě už jen 3. Může to znamenat nějaký problém? Antikoncepci neberu a na gyndu teprve půjdu. Máte to taky tak některá? A co vám na to řekl dr?
@kridav to mě napadlo taky, ale mě je teprve 36. Tak nevím, jestli to není ještě brzy.
Může to být i po dětech. Že se ta menstruace mění. Před detmi jsem měla dost bolesti břicha. P
Teď po 3, které jsem měla ve 37 jsem už skoro žádné bolesti nemám a i ty dny se možná zkrátili, ze 7 na těch 5 někdy 6. Ale ten 6 to už je jen lehký špinění.
@kridav právě, že po druhém porodu se mi to ustálilo na pět dní, a to už je skoro 5 let. Teprve před cca 2 lety se to zkrátilo na 4, a poslední dvě MS byly jen 3 dny.
Já uvidím jak to budu mít příští měsíc. Teď mi trvala 2,5 dne a v podstatě jen větší špinění. Tak když tak pak půjdu na gyndu jestli je vše ok.
@kridav jj, taky mám v plánu jít, tak se taky zeptám. No byla bych i ráda, kdybych už šla do přechodu 😆
Zensky, nestraste s prechodem. 😅 mne je 29 a taky se mi delka ms hodne zmenila. Po prascich a ted zas po nekolika IVF mam dva dny spineni, pak jeden a pul ci dva dny lehkou ms a pak zas den dva spineni. Prechod pred 40 fakt neplanuju, takze hormonalni nerovnovaha u me jako duvod vede. 🤞
@evawest tak mě strašně se*e ta menstruace. Děti už mám, tak je pro mě zbytečná, a bolí mě z ní akorát břicho 😆
Mě se to teď začalo dít taky. Vždy jsem ji měla 5 někdy 6 dní. A vždy první 2 dny jsem tampon musela měnit hodně často. Minulý měsíc a teď jsem slabá a jen 4 dny ani to ne. Zatím to neřeším. Je mi už teda 42, a dočetla jsem se že se to v tomhle věku může objevovat, protože za 8 až 10 let přijde menopauza.