Zbytkové HCG?

veronika8808
30. led 2019

Ahoj holky. Měla jsem pozitivni tehu test ale neudrzelo se to a odešlo to s MS. Dneska je to 6 dni co jsem to dostala a na tehu testu mám furt ducha. Je možný že se hcg drží v těle takhle dlouho?

moly001
30. led 2019

@veronika8808 já měla biochemické tehu, MS došla se zpožděním, z původního HCG 56 mi klesalo HCG hoodne pomalu celý měsíc, definitivně na hodnotě 0 bylo až s další menstruaci....takže je to individuální a je to opravdu možné, že ti HCG klesá hodně pomalu.

veronika8808
autor
30. led 2019

@moly001 já jsem prave den předtím měla krásnou čárku a v den kdy jsem to dostala už jenom takovyhleho ducha. V srpnu se mi stalo to samé a za tři dny už nebylo žádné hcg tak mě tohle právě docela překvapilo

moly001
30. led 2019

@veronika8808 ono je to asi fakt různé, já měla biochemické vloni v lednu a odešlo to s MS hned, druhý den bílo na TT. Pak v červenci zase biochemko, ale jak jsem psala výše, celý měsíc to hrozně pomalu klesalo a odešlo až s další MS. No a potom už zase další MS nedošla...🙂 Držím pěsti, ať se brzy zadari! I když jsem v sobě měla tehdy zbytkové HCG, tak jsem ovulaci přesto měla. Hledala jsem i v nějakých diskuzích, zda některá otěhotněla při " zbytkovém HCG" a byly takové....tak ať se brzy zadari!