Dlouhodobě jsem měla pravidelnou, poměrně slabou menstruaci trvající cca 3-4 dny . Poslední taková přišla na začátku července. Na začátku srpna jsem měla přesně ty samé příznaky, jako mívám před MS jindy, ale samotná menstruace mi vynechala, vůbec se nedostavila. Dělala jsem si asi dva těhotenské testy a oba byly negativní. V příštím termínu na začátku září se mi již klasická menstruace dostavila. JENŽE: Asi den poté, co už skončila a nepotřebovala jsem vložku, přišla menstruace nová, mnohem silnější. Trvala asi týden a kromě krve jsem měla na vložce i něco velmi podezřelého, co vypadalo jako asi 2 cm velký potracený zárodek (možná jen kus sražené krve, opravdu netuším). I toto krvácení pak ustalo, asi den byla opět pauza a přišla nová menstruace, tedy už třetí od začátku září. Opět velmi silná, ale tentokrát už bez podezřelých kusů. Stalo se někomu něco podobného? Myslíte, že jsem byla těhotná, aniž bych o tom věděla, a samovolně jsem potratila? Je v takovém případě potřeba navštívit lékaře? A kdy, když neustále krvácím?
Jinak doplňující info: Je mi 40, o dítě se nesnažím, ale samozřejmě zadařit se může i neplánovaně, neberu HA a asi rok se léčím s onemocněním štítné žlázy a beru na to Letrox 50 (přesně tak, jak mám předepsáno).
@mysicka_lb též si myslím že by to chtělo resit s lékařem může to bejt cokoliv od hormonů ,polyp ,endometioza ,myom ,atd....
Šla bych k lékaři, udělá utz aby vyloučil cystu, může nabrat krev, jestli nejde o předčasnou menopauzu.
@mysicka_lb s doktorem bych se každopádně spojila tak či tak
@mysicka_lb myslim, ze jde o poruchu cyklu. Chce to vysetrit, a pripadne zalecit. Po 40 tce jiz muze cyklus ,,haprovat,,.