Ahoj, celý cyklus mám takový bílý hustší výtok, ale jiné problémy nemám. Asi 2 týdny zpátky mě akorát svědilo zvenku tak jsem se namazala a potom už to bylo ok. No mám třetím měsícem antikoncepci a tak mě napadlo, buď je to změnou hormonů a tedy i poševního sekretu a nebo kvasinky. Dělala jsem si výplachy rosalginem ale výtok mám pořád. Minulý týden jsem byla na gynekologii a tam mi dr řekla (nebyla moje ale nějaká náhradní), že na kvasinky to nevypadá, přesto mi řekla, ať si koupím clotrimazol. Ten mám teda doma, ale pořád zvažuji, zda tedy zavést nebo ne. Jsou to 3 tablety. Kdybych ty kvasinky neměla, nemohlo by mi to nějak ublížit? Musím se rozhodnout co nejdříve, protože příští týden mám dostat menstruaci a hned ten další jedeme na dovolenou. Pobjednala jsem si z internetu samotest na vaginální infekce, ale pochybuju, že do pátku přijde, a tak se musím rozhodnout sama. Tak co myslíte?
@ivcos beriem antikoncepciu leverette a takýto hlien mám občas vo väčšom množstve aj ja.(Je taký trošku hustejší krémový) Sú dni kedy ho nemám ale väčšinou času áno. Keď som antikoncepciu nebrala tak som ho tiež mala len po ovulacii a potom zmizol. Keď je potreba tak používam intímku počas dňa.
Jinak takový výtok jsem už někdy měla, když jsem nebrala antikoncepci, ale vždy trval třeba jen několik dní v závislosti na fázi cyklu a moje dr. mi řekla, že je to normální, že mladé holky toho mají prostě více. Ale že bych ho měla celý měsíc?🤔