Zápach pochvy po sexu

20. črc 2023

Mám takový dost intimní dotaz. Před porodem bylo všechno v pořádku, rodila jsem akutním císařem, ale před nim jsem se otevřela na 10cm - píšu pro info, kdyby to mělo vliv.
No a od porodu po pohlavním styku- přítel do mne neejakuluje, tak mi proste pochva smrdí, při mytí používám zelené Chilli, všechno je voňavé i když sahnu po umyti dovnitř, proste nic a po sexu, vlastně už během nej to cítím 🥺 nevim zda to jsou hormony partnera nebo nevim. Partner si po styku musí i penis jít umýt, protože by ho jinak svedil, ale ani jeden nemáme žádnou pohlavní nemoc, žádné svědění, pálení, já nemám žádný výtok, kromě klasického, při sexu nic nebolí a nepali. Tak nevim jestli od porodu mám tak velkou změnu ph, že to dela tohle.
Nemáte některá stejnou zkušenost?

sinicka
20. črc 2023

Co na to gynekolog?

lencaa11
21. črc 2023

Poradila bych se s lékařem může to bejt nějaká forma infekce nebo imunita vašeho těla na partnera

autor
21. črc 2023

@sinicka K němu jdu v září na prevenci, takže to určitě zmínim 🙏🏻

cuuza
21. črc 2023

Tak do září bych nečekala. Můžeš zkusit ten lactofeel z lékárny, ale jinak bych šupajdila k dr.
Některé dotazy fakt nechápu 🙄

petrasipkova1
21. črc 2023

určitě bych také nečekala na září a objednala se akutně co nejdříve.

autor
21. črc 2023

@cuuza Zkoušeli sme se oba prelecit jako bych měla mykozu, dělala sem si i pravidelně výplachy a nic. Nemáme ani jeden žádné obtíže. Jen dle pritele je od porodu změna chuti více kyselejsi, ale porad je to normální, co jsem měla par slečen ve vztahu, tak některá byla kyselejsi a jiná ne. A ten zápach není ani rybyna, ani moč, ani žádný mrtvolný, ani nevim jak ho popsat, možná kyselejsi 💁🏼‍♀️ umyji se a je to zase v pořádku, tak jestli proste hormonální výkyv během vzrušení

sinicka
22. črc 2023

Mně by bylo trapně s tímto problémem s manželem dál spát, myslela bych jen na to. Šla bych k doktorce hned.. vůbec nerozumím tomu, že někdo s něčím takto “akutním” bude čekat ještě 2 měsíce.. 😬