Záněty močáku se stále opakují. Jak se jich zbavit?

martinakokyova
29. lis 2019

Ahoj holky trpím pořád každej měsíc na zánět močového měchýře a cest.. chtěla jsem se zeptat kdo měl taky záněty a jak jste se s toho vyléčili ? Přála bych si miminko ale bohužel 2 roky bez neúspěchu bývá to vliv na otěhotněni?

verunka11221
Autor odpověď smazal
Zobraz
terka80
29. lis 2019

@martinakokyova zkuste susene brusinky hrst denne na min.pul roku a probioticke cipky treba jednou za 3-4 mesice na 10 dni.po styku chodte curat za hodinu a myjte jen vodou.az druhy den umejt intimnim mydlem.

lv
29. lis 2019

Nech si udělat stery na gynekologii, jestli ba sebe s partnerem neprenasite opakovane infekce, dbej na hygienu po styku, najdi urologa. Dobře zabira lichořeřišnice kapky, často zastavi pocinajici zánět

petulejan
29. lis 2019

Mám chronické záněty už od osmnácti a nic moc se s tím dělat nedá. Prolivam se čajem,když je líp a prášky,když je hůř. A na těhotenství to vliv nemělo myslím. Důležité je se docurat,ať se netvoří bakterie.

terka80
29. lis 2019

@petulejan ja sem mela klid jen v tehotenstvi

petulejan
29. lis 2019

@terka80 já taky. Teď už se opět ozývá 🤦‍♀️

terka80
29. lis 2019

@petulejan 😢😢

petulejan
29. lis 2019

@terka80 už jsem zvyklá. Proliji se čajem a je klid 😉

martt
29. lis 2019

@martinakokyova Také jsem trpěla na časté záněty močového měchýře a nakonec mi na urologii zjistili v močových cestách bakterii mykoplasmy.

konidana
29. lis 2019

@martinakokyova může to být i psychosomatickeho původu. Kámoška dala trochu do kupy hlavu a opakované záněty přestaly .

zlatnikslavomir
2. pro 2019

@martinakokyova
@terka80
@petulejan
@petulejan
DÁMY PARDON že Vám do toho vstupuji, ač jsem sice jen chlap, tak sjem se svého času dost věnoval léčitelství a jiným věcem a vím co fungovalo
KOLOIDNÍ STŘÍBRO je na zánety super, je to přírodní antibiotikum, ale ne z lekarny, ani od nějakého samodomo kdo si koupí mašinku za 5000 a myslí jak vyzraje.
Jsem zlatník a s kovy a s vázkumným ústavem již několik let super spolupracujeme.
Vice povidani o STŘÍBŘE je zde a pokud by některá chtěla zkusit, máte to ZDARMA, jako téměř kolega z koníka,
Přeji Vám všem zdraví. Slavomír
http://www.7den.cz/category/zdravotni-okenko/le...

zlatnikslavomir
2. pro 2019

@konidana ano souhlasím, psychosomatika je původem mnoha nemocí

zlorenka
2. pro 2019

1. nechat si na uro/gynde udelat testy na chlamydie (!) a dalsi infekce
2. u dr. maxe maji desinfekcni intim gel LadyMax, stoji asi 150, takze zlomek co jiny znacky a je super. Pokud mate na zachode umyvadlo v dosahu, kupte si bidetovou sprsku, fakt vynalez k nezaplaceni
3. na hodne zanetu mocovych cest pomaha d-manosa (blokurima, uroval)

... a ja se tim trapila 6 let, pak zmenila partnera a od ty doby mam pokoj :D

zrzinda
3. pro 2019

@martinakokyova Ahoj! Já měla záněty taky strašně často, ani nepočítám kolik nocí jsem probdila vedle zachodovýho prkýnka.
Ale jednou mi moje kamarádka řekla, že zánět močálu je záležitost psychosomatiky.. A světě div se, rok a půl vůbec nic 🙏 Nevím, zda to tak opravdu je, každopádně mě tohle zjištění strašně pomohlo 😊

mamio
5. led 2020

@verunka11221 ahoj prosím te a můžu se zeptat jak ti pomohl? Mam uz to několik let a nikdo me nepomohl...

verunka11221
Autor odpověď smazal
Zobraz
te_reza
5. led 2020

Preventivně můžeš zkusit lichořeřišnici kapky, super jsou sedací koupele v řepíku, brusinky. Hodně jsem na to trpěla jako malá,musím se hlídat, abych neprochladla a košilka od září do května je u mě standard😂

mamio
5. led 2020

@verunka11221 aha, no me prelecili, všechno mám ok, jen neustálý pálení, samozřejmě po sexu nejvíc.. A to dodržuju pitnej rezim, vymoceni po styku, vse a stejně to mám uz několik let.

zlatnikslavomir
Odpověď byla odstraněná
Zobraz